Velkommen til BoligTex ApS i Frederikshavn og Brønderslev

- Vores virksomhed har rødder tilbagei 1987 da Linda og Lars Villadsen overtog Østedgaards Malerforretning i Vrå. Forretningen udviklede sig hurtigt, og med tiden drev parret en række butikker i Nordjylland, forklarer de nuværende ejere, Kent Langthjem Jørgensen og Thomas Bang Nielsen, der er uddannet henholdsvis farvehandler og købmand.

Farvehandler og købmand

Kent Langthjem Jørgensen blev ansat i 2003 som elev, mens Thomas Bang Nielsen blev ansat året efter med henblik på at blive en del af ejerskabet. I 2011 købte de to sig ind i firmaet, og fra den 1. januar 2016 overtog de virksomheden som et led i et glidende generationsskifte.

I en årrække var butikkerne en del af Sadolin Farveland, og Nordsjo Ide og Design, men er i 2018 skiftet til vores nye brand BoligTex.

Inspiration

BoligTex butikkerne har fået ny indretning med udgangspunkt i at inspirere kunderne. Rådgivning er en af kernekompetencerne hos BoligTex og butikkerne til stadighed tilbyder kunderne de nyeste og de bedste muligheder til hjemmet.

Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og  hos Farveland-Butikken.dk.

Stort udvalg i og tilbud på bl.a. Jotun loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter og f.eks. Tarkett Grøn Gulvvaskemiddel mv.

Farveland Butikken er leverandør af  maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter.

Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Administration

Farveland Butikken - v/ Boligtex ApS

CVR: 39156466

Suderbovej 2, 9900 Frederikshavn