Træbeskyttelse

Har du brug for en god træbeskyttelse, der kan klæde dit udendørs træværk på til regn og blæst?

I Farveland butikken finder du et udvalg af gode kvalitetsmærker, som kan beskytte dit træværk mod fugt, svampeangreb og råd. 

Under hvert produkt kan du finde gode informationer, som kan hjælpe dig i dit arbejde med at behandle dit udendørs træværk med træbeskyttelse.

Har du brug for en god træbeskyttelse, der kan klæde dit udendørs træværk på til regn og blæst?

I Farveland butikken finder du et udvalg af gode kvalitetsmærker, som kan beskytte dit træværk mod fugt, svampeangreb og råd. 

Under hvert produkt kan du finde gode informationer, som kan hjælpe dig i dit arbejde med at behandle dit udendørs træværk med træbeskyttelse.

For at få det bedst mulige resultat, er det bedst at behandle træværket, når temperaturen er mellem 10 og 25 grader. Desuden skal du undgå at behandle med træbeskyttelse i direkte sol for at undgå, at træbeskyttelsen tørrer for hurtigt og ikke trænger ordentligt ind i træværket.

Kig i shoppen og find den rigtige træbeskyttelse. 

Er du på udkig efter den helt rigtige træbeskyttelse til dit træværk udendørs? Så er du kommet det helt rigtig sted, for hos BoligTex forhandler vi et bredt udvalg af populære mærker til behandling og beskyttelse af træ. 

Fordelagtig behandling 

Der er mange fordele af finde, når du behandler dit træværk med træbeskyttelse. Først og fremmest har det en beskyttende effekt, der er en nødvendighed for træværk, der er placeret udenfor i det danske klima. Bliver bestemte sorter af ubehandlet træ placeret udendørs i længere tid, kan det ikke kun ændre udseende og struktur, men også blive nedbrudt med tiden. Dette kan du komme til livs, hvis du bruger træbeskyttelse. 

Derudover giver træbeskyttelse et frisk pust til træet. Der findes næsten ikke noget pænere end behandlet træ, for den giver både en flot overflade og en smuk struktur. Uanset hvilket udtryk, du leder efter, så har vi produktet for dig. Vi forhandler både træbeskyttelse i sort, heldækkende træbeskyttelse og meget mere. Generelt kan du altid finde en billig træbeskyttelse hos os. 

Køb træbeskyttelse online 

Ønsker du at købe træbeskyttelse online, kan du trygt handle hos os. Du kan som kunde hos os være sikker på, at vi behandler din ordre med stor omhu. Derfor sikrer vi hurtig levering, prismatch og en sikker handel. 

Træ er et populært materiale til udendørs og indendørs brug, derfor kan du have brug for forskellige typer af træbeskyttelse. Uanset om du leder efter træbeskyttelse til terrassen, døre og vinduer, havemøblerne eller andet, så finder du produktet hos os. 

Eksperter i farver og interiør 

Det er vigtigt at tage ordentlig hånd om sit hjem, da du både forlænger boligens stand men også dets æstetiske udtryk. Derfor gør du klogt i at vælge løsninger, der kan bidrage med både forlænget levetid og forbedret æstetik på én gang.

Hos BoligTex er vi eksperter i maling, plejende produkter til overflader og ligeledes interiør. Vi sætter en dyd i at forhandle produkter, der indeholder flere fordelagtige funktioner på en gang. Du kan med fordel lade dig inspirere på hjemmesiden, hvor vi forhandler alt ligefra træbeskyttelse til kalkmalingtapet og plissegardiner

Kontakt os 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sørger for, at du får den mest fordelagtige løsning, så du altid ender med et godt slutprodukt. Du kan give os et kald på telefon: 98 42 12 00 eller skrive en mail på kundeservice@boligtex.dk.

Du kan altid lade dig inspirere på vores hjemmeside, og du kan ligeledes finde inspiration i vores fysiske butikker, der ligger i henholdsvis Frederikshavn og Brønderslev.  

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk