Jotun Træbeskyttelse

Jotun træbeskyttelse


Man skal ikke undervurdere effekten af god træbeskyttelse, især ikke til dit udendørs træværk, som skal stå imod når slud og sne, regn og vind, og sol og varme trænger sig på. Når du har givet din famlende facade, slidte skur eller afskallede møbler en tur med træbeskyttelse, får du et pænt og nyt resultat. Med den rette beskyttelse kan du endda glæde dig over at træværket holder i langt længere tid. Med Jotun træbeskyttelse får du træbeskyttelse som beskytter dit træværk i mere end et årti.


Jotun er det førende mærke inden for maling og træbeskyttelse i norden, og det er ikke for sjov, at de har beskyttet nogle af verdens mest ikoniske bygninger. Jotun leverer aldeles høj kvalitet inden for alle deres produkter, og sender ikke noget ud på markedet før det er testet fuldt igennem. Med Jotun træbeskyttelse får du, ligesom ved deres maling, en høj dækkeevne og en lang holdbarhed. Det der gør Jotuns træbeskyttelse så god, er de bindemidler de anvender og det høje pigmentindhold, som beskytter træet mod solens skadelige UV-stråler.. Dette gør, at du effektivt kan beskytte dit træværk udenfor, uden det store malearbejde.

 

Demidekk træbeskyttelse serie


Jotun har mange forskellige serier af både heldækkende og transparente træbeskyttelse til udendørsbrug. 

En af de mest kendte er DemiDekk træbeskyttelse serien, som tilbyder et bredt udvalg af populære farver til træ, og som kan bruges både til vinduer og til andet udendørs træværk. 

Som alt andet fra Jotun, får du en vanvittig god holdbarhed, som sjældent findes på markedet. 

 

DemiDekk Ultimate


Særlig effektiv og holdbar er DemiDekk Ultimate, som lover dig mindst 10 års holdbarhed. Dette Jotun træbeskyttelses produkt er af høj kvalitet, det er vandfortyndbar og baseret på AMA teknologi (alkydolie modificeret akryl). Kombinationen af bindemidler af høj kvalitet sammen med et højt pigmentindhold, giver en træbeskyttelse, der beskytter dit træværket mod sollysets nedbrydende UV-stråler, og det giver en god farvestabilitet, samt vejrbestandighed. Derfor har produktet desuden lange vedligeholdelsesintervaller. 

 

Jotun TREBITT


TREBITT Olielasur er en vandfast, transparent olielasur til udendørs træværk. TREBITT Olielasur er baseret på alkydolie med en høj og effektiv indtrængning og fleksibilitet. Denne Jotun træbeskyttelse er forstærket med lysfiler, som giver dit træværk den optimale beskyttelse mod skadeligt sollys. Produktet indeholder film konserverende middel, som modkæmper overfladeskimmel. Olielasuren kan desuden også påføres i minusgrader. Og for at gøre den endnu nemmere, så er det ikke nødvendigt at grunde inden påføring af olielasuren.

 

Jotun Benar


Benar serien kommer i forskellige typer, alt efter om du søger en olie, der skal give dig et mat resultat, en der indeholder UV-filter, en der skal genopfriske ædeltræ eller en der skal give dig et blankt resultat. Lige meget hvad du søger er der Jotun træbeskyttelse til dig og dit behov. Fælles for dem er at de er en vejrbestandig alkydolie, som fremhæver løden i træværket.

 

Jotun Visir


Visir er en vandafvisende grunder, der binder løse træfibre og dermed sikrer en god vedhæftning for den videre behandling du vil påføre dit træværk. Produktet indeholder film konserverende midler, der forebygger vækst af overfladeskimmel i træoverfladen. Visir forstærker overfladen og gør den vandafvisende og desuden giver produktet, malingssystemet en længere holdbarhed.

Vi forhandler også en variant af Jotun Visir med pigmentering som med sin specielle pigmentering beskytter træværket mod skadeligt UV-lys og har en farve, der ligner træværk. 

 

Vi står klar til at hjælpe dig


Når du vælger den rette Jotun træbeskyttelse, i form af kvalitet og til det rette formål, og påfører den på den rigtige måde, så kan du få et resultat, som du kan glæde dig over i mange år, og som kræver mindre vedligeholdelse. Det er med til at gøre, at dit træværk holder meget bedre i mange år fremover. Og dét er en rigtig stor fordel for dig. 


Her hos farveland-butikken.dk sætter vi en stor ære i at yde en god service og vejledning. Vi har mange dygtige eksperter ansat indenfor vores område. Så hvis du har spørgsmål til malebehandling, spartelopgaver, sprøjteanlæg, kunstnerartikler, gardiner, markiser eller andet står vi klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os via e-mail eller pr. telefon.


Tlf:. 98 92 40 11 og E-mail: kundeservice@boligtex.dk

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk