Jotun Vægmaling

Jotun vægmaling er altid et sikkert valg når du skal have nye farver i hjemmet. Her på siden finder du alt vores kvalitets Jotun vægmaling til en fordelagtig pris.

Jotun vægmaling er altid et sikkert valg når du skal have nye farver i hjemmet. Her på siden finder du alt vores kvalitets Jotun vægmaling til en fordelagtig pris.

Jotun vægmaling i høj kvalitet

Trænger du til at friske vægge og hjemmet op, med ny farve eller udtryk? Eller skal skal du måske flytte? En omgang vægmaling gør en undervurderet forskel og kan friske et kedeligt rum op. Hvis du leder efter et nyt look til dit hjem, så kan en ny farve på væggen, eller måske en omgang kalkmaling, forandre rummet og give en effekt og få rummet til at fremstå næsten nyt og mere moderne ud.

Norsk kvalitets maling

Jotun er den førende producent af pulverlakker og maling - og ikke bare i Norge, men i hele af Europa. Jotun er et norsk baseret mærke, som er kendt for deres højkvalitets maling, der har en suveræn holdbarhed. Her hos Farveland butikken finder du et vidt og bredt udvalg af Jotun vægmaling, og ikke blot i et væld af farver, men også i et væld af typer. 

I vores store sortiment kan du finde den maling der skal dække lige netop dit behov. Dette gælder både hvilken farve du søger, men også hvad der skal males, og om det skal være mat eller blankt. 

En ting er sikkert, og det er at du er garanteret høj kvalitet og holdbart resultat fra Jotun og hurtig og god service fra os i Farveland butikken. 

Vælg mellem forskellige typer maling

Jotun fremstiller maling til nærmest hvert tænkelige område. Om det skal være kalkmaling, til vådrum, til træ eller om det skal være mat eller med glans. Forskellige områder, kræver forskellige krav til malingen, og Jotun vægmaling kommer til ethvert område og opfylder ethvert krav. 

Jotun Lady Minerals

LADY Minerals er en kalkmat mineral maling, der giver dig smukke vægge med en kalket overflade og unikt farvespil. Kalkmalingen kan anvendes indendørs i tørre rum på glatte vægge som for eksempel gipsplader, puds, beton og spartlede underlag. Kalkmaling er blevet aldeles populært over de seneste par år, da det er især velegnet til at skabe et ’slidt’ og rustikt look som er blevet meget trendy.

Jotun Lady Balance

Balance er en Jotun vægmalinger. Den er en akrylbaseret vægmaling til glatte vægge. LADY Balance giver dig smukke og matte vægge, men giver dig også et behageligt indeklima. Malingen har nemlig minimal lugt og emission, når du maler med den og når den tørrer, og den er ovenikøbet også godkendt med Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Jotun vægmaling kan anvendes til glatte vægge indendørs i tørre rum. Desuden kan den også bruges til vægge på underlag som bygningsplader, overmalbar tapet, glasvæv, puds, beton og sandspartel.

Jotun Lady Wonderwall

Lady Wonderwall er den mest robuste vægmaling Jotun nogensinde har produceret. Denne jotun vægmaling er en meget slidstærk, mat og vandfortyndbar akrylmaling og er især velegnet til vægge, som stiller store krav til slitage, som for eksempel i en entré, trappeopgang, børneværelset og køkken. Malingen er super rengøringsvenlig, den er pletafvisende, har en meget slidstærk overflade, og den får ikke skjolder efter rengøring. Wonderwall Jotun vægmaling dækker med garanti efter 2 strøg. Wonderwall kan anvendes til vægge på underlag som bygningsplader, tapet som er overmalbar, glasvæv, puds, beton og sandspartel.

Jotun Lady Aqua

Aqua er en Jotun vægmaling, som er en silkemat maling til badeværelser og vådrum, som for eksempel et bryggers. Med denne maling får du fugtbestandige, smukke, silkematte vådrumsvægge, og du kan skifte farve uden alt for meget besvær. Aqua anbefales kun til indendørs brug og til godkendte underlag, som er beton, puds og gipsplader.

Jotun Lady Vegg 10

Denne Jotun vægmaling er nok Jotuns mest solgte. Det er en vandfortyndbar akrylmaling, som er uden opløsningsmidler. Malingen er til indendørs brug, i tørre rum. Den er nem at rulle på og har, som alle Jotuns produkter, en suveræn dækkeevne, som garanterer dig et flot og ensartet resultat. Den er nem at påføre og dækker med garanti efter to strøg. Malingen kan anvendes som mellem- og topstrøg på underlag som for eksempel bygningsplader, puds, beton, tapet, glasvæv og sandspartel. Jotun Lady Vegg 10 er en god allround maling, hvis man ikke ønsker helt matte vægge.

Jotun Lady SENS

SENS er vægmaling fra Jotun, som er væg og tre serien, som kan anvendes både på træværk og vægoverflader. SENS er det sikreste valg i forhold til helse og indeklima. SENS produkterne har minimal lugt og emission når du maler med den og også under tørring. Den er den eneste maling serie, som er anbefalet af  det norske NAAF - det er det norske Astma- og allergiforbund. Malingen er helt fri for opløsningsmidler og andre skadelige stoffer og samtidig indeholder den ikke det udskældte konserveringsmiddel Methylisothiazolinone.

 

Miljømærket maling

Jotun er det foretrukne mærke indenfor maling, for med Jotun er du sikker på at malingen holder i mange år. Jotun er berømt for deres hurtige tørretid, deres høje dækkeevne og deres væld af fine farver. 

Men udover at være et godt produkt i forhold til dets formål, så er de også gode for dig, din sundhed og for naturen. 90 % af de forskellige typer maling fra Jotun er nemlig miljømærket med EU-blomsten og Svanemærket. Jotun undgår nemlige at bruge farlige kemikalier og de gør en indsats for at mindske deres forbrug af vand og energi i deres produktion af maling. 

Vi står klar til at hjælpe

Når du vælger den rette maling, i form af kvalitet og til det rette formål, og påfører den på den rigtige måde, så kan du få et resultat, som du kan glæde dig over i mange år. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at male igen i den nærmeste fremtid. Og dét er en rigtig stor fordel for dig. 

Hos farveland-butikken.dk sætter vi en stor ære i at yde en god vejledning. Vi har mange dygtige eksperter ansat indenfor vores område. Så hvis du har spørgsmål til produkterne,  malebehandling, spartelopgaver, sprøjteanlæg, kunstnerartikler, gardiner, markiser eller andet står vi klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig bedst muligt. Vi kan kontaktes via e-mail eller pr. telefon.

Tlf:. 98 92 40 11 og E-mail: kundeservice@boligtex.dk

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk