Handelsvilkår

Salgs- og leveringsbetingelser – Farveland-butikken v/ BoligTex ApS

BoligTex ApS

Suderbovej 2

9900 Frederikshavn

Tlf: 98 92 40 11

Cvr: 39156466

kontakt@boligtex.dk

1. Køb hos Farveland-butikken v/ BoligTex ApS

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Farveland-butikken v/ BoligTex ApS, før det bestilte er afsendt eller der er fremsendt faktura, fra Farveland-butikken v/ BoligTex ApS

Farveland-butikken v/ BoligTex ApS opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen, efter den er fremsendt til kunden.

Når man køber på vores shop, tilbyder vi muligheden for, at man efter købet er gennemført, kan foretage tilkøb til sin eksisterende ordre. Dette gøres ved at vælge ’Tilkøb’ på ’Thank-you’ ordrebekræftelsessiden. Herefter modtager man en ny ordrebekræftelse med den samlede opdaterede ordre. Denne mulighed er tilgængelig indtil tilkøb-knappen ikke længere er klikbar.

2. Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og er i danske kroner (DKK), hvor intet andet nævnes.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.

Der tages forbehold for:

  • valutaændringer

  • force majeure

  • leveringssvigt

  • afgiftsændringer

  • udsolgte varer

  • trykfejl og datafejl ved eksterne partnere iforbindelse med annoncer.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

Der kan være afvigende priser imellem imellem vores butikker og webshop. 

4. Fragt og Levering

Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 699,-

BEMÆRK! Gratis fragt er kun muligt til GLS Pakkeshop(dog undtaget visse varetyper, der ikke kan håndteres af GLS) eller Danske Fragtmænd med levering til erhvervsadresse.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Farveland-butikken v/BoligTex ApS´s grossister og leverandører samt weekend og helligdage.

Der vil normalvis være en leveringstid på 2 - 4 hverdage. Enkelte varer og ikke lagerførte Festool produkter kan være længere undervejs.

Lagerstatus tilgængelig er ikke ligmed varen er tilgængelig på lokalt lager. I nogle tilfælde vil varen befinde sig på fjernlager eller sendes direkte fra producenten

Ved levering af varer via Danske Fragtmænd til privatadresse, skal der være nogen tilstede på adressen ved modtagelse. Er der ikke nogen til på adressen vil de bestilte varer blive kørt til nærmeste depot, hvor det påhviler kunden selv at afhente det bestilte. Såfremt der ønskes genlevering af ordren påhviler det køber at betale udgiften til genlevering. Kunden kan ved bestilling give lov til at varerne må stilles på et aftalt sted. Stilles pakken vil dette være på kundens eget ansvar, det vil sige at så snart pakken er stillet på adressen ophører vores ansvar for pakken. Derudover gøres der opmærksom på at såfremt der er opgivet fejlagtigt leveringsadresse vil køber blive opkrævet et omadresseringsgebyr, svarende til den faktiske omkostning der pålægges sælger i forbindelse hermed.

Udover ovenstående henvises til den valgte fragtførers gældende betingelser, disse kan findes på deres respektive hjemmesider.

5. Annulering af ordre

Ønsker du at annullere en allerede afgivet ordre, SKAL det ske ved at fremsende en e-mail mærket "Afbestilling" til: kontakt@boligtex.dk det er IKKE muligt at anullere eller afbestille via telefon.

Bestillingstidspunkt samt ordrerenummer SKAL angives.

6. Betaling

Du kan betale med:

• Dankort

• Visa

• Visa/Dankort

• Visa Electron

• MasterCard

• Maestro

• JCB

• MobilePay

• Epay

• EAN faktuering (dog kun muligt ved direkte at kontakte os)

For at holde omkostningerne nede, og derved kunne tilbyde dig produkterne til den lavest mulige pris, er det således kun muligt, at foretage betaling med ovennævnte betalingsmetoder.

7. Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Farveland-butikken v/ BoligTex ApS efter købelovens regler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skulle varen mod forventning vise sig fejlbehæftet under reklamationsperioden, repareres/ombyttes denne vederlagsfrit, såfremt Farveland-butikken v/ BoligTex ApS bærer risikoen for manglen efter købelovens regler.

Hvis du behandler, betjener eller håndterer varen forkert, er evt. skader/fejl ikke dækket af reklamationsretten.

8. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Farveland-butikken v/ BoligTex ApS indenfor rimelig tid efter varens modtagelse.

For at gøre behandlingstiden ved reklamation så kort som mulig, skal du vedlægge en skriftlig beskrivelse af fejlen/manglen, når du returnerer varen til Farveland-butikken v/ BoligTex ApS.

Varer skal returneres med en fakturakopi samt denne formular (download her) hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår. Da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Hvis du sender en vare retur til Farveland-butikken v/ BoligTex ApS, som ikke er emballeret forsvarligt, kan der opstå skader på varen, og du vil blive opkrævet de udgifter som Farveland-butikken v/ BoligTex ApS har, når varen skal emballeres igen. Ligeledes vil du heller ikke kunne få godtgjort den fulde købspris for de varer, der har taget skade som følge af uforsvarlig emballage, da du sendte varen til Farveland-butikken v/ BoligTex ApS

Varer, der returneres på efterkrav, til pakkeshop, pakkebox mv. eller som sendes uden porto, nægtes modtaget af Farveland-butikken v/ BoligTex ApS

9. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Hvis du returnerer defekte/forkerte varer til Farveland-butikken v/ BoligTex ApS, og du har beskrevet en given fejl/mangel, som efterfølgende ikke kan konstateres, sendes varen retur til dig, inkl. opkrævning af et undersøgelsesgebyr og medgåede portoudgifter.

Undersøgelsesgebyret er kr. 200,- pr. halve time inkl. moms. Undersøgelsesgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med undersøgelse og evt. test.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår af den medsendte produktbeskrivelse kan Farveland-butikken v/ BoligTex A/S ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer skal returneres med en fakturakopi samt denne formular (download her) hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår. Da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

10. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Farveland-butikken v/ BoligTex ApS, skal være forsvarligt indpakket.

11. Er De i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål bedes De rette henvendelse til kontakt@boligtex.dk

 

12. Fortrydelsesret

Vi tilbyder 180 dages fortrydelsesret, dog undtaget tonede varer og beklædning.

Tonede varer tages ikke retur. 

Beklædning kan returneres i 14 dage.

2. Sådan returnerer du varen

180 dages fortrydelsesret

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 180 dages fortrydelsesret, dog undtagen tonede varer og beklædning.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 180 dage tilbagebetaler vi varens pris fratrukket en eventuel værdiforringelse af produktet.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 180 dage efter aftalen om returnering er truffet med Farveland-butikken v/ BoligTex ApS. BEMÆRK varer der sendes retur, kan KUN sendes med direkte levering til vores adresse. Pakker sendt til pakkeshop, pakkeboks og lignende accepteres ikke og vil blive behandlet som værende ikke modtaget.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Farveland-butikken v/BoligTex ApS ud fra en den forventede gensalgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor du, ud fra en vurdering foretaget af Farveland-butikken v/ BoligTex ApS, vil blive krediteret købsprisen minus et beløb svarende til forringelsen.

Du skal selv betale porto ved returneringen.

Farveland-butikken v/ BoligTex ApS returnerer det aftalte beløb i danske kroner senest 14 dage efter modtagelse af den/de returnerede varer.

Der er to måder, som du kan returnere varen på:

• Du kan nægte at modtage varen, herefter fratrækker vi omkostningerne til returfragt fra dit tilgodehavende.

I denne sammenhæng beder vi dig om at gøre fragtfører opmærksom på, at du straks vil returnere varen til Farveland-butikken v/ BoligTex ApS.

• Du kan modtage varen og efterfølgende inden for de 180 dage, returnere varen til Farveland-butikken v/ BoligTex ApS.

BEMÆRK! Tonede varer tages ikke retur samt 14dages returret på beklædning.

Ved enhver returnering SKAL der vedlægges en kopi af købsfakturaen samt denne fortrydelses/returformular (download her), som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Farveland-butikken v/ BoligTex ApS.

Returadressen er følgende:

Farveland-butikken v/ BoligTex ApS.

Suderbovej 2
9900 Frederikshavn

Pakken SKAL mærkes "Fortrydelsesret" og der skal vedlægges en kopi af købsfakturaen samt denne fortrydelses/returformular (download her), som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Farveland-butikken v/ BoligTex ApS. Beløbet returneres via den betalingsmetode du benyttede ved købet.

Du skal selv betale porto, hvis du fortryder købet og ønsker at returnere varen, nægtes modtagelse af pakken fratrækkes returfragtomkostninger dit eventuelle tilgodehavende. Farveland-butikken v/ BoligTex ApS anbefaler, at varen returneres via Post Danmark eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Farveland-butikken v/ BoligTex ApS. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der sendes retur, kan KUN sendes med direkte levering til vores adresse. Pakker sendt til pakkeshop, pakkeboks og lignende accepteres ikke og vil blive behandlet som værende ikke modtaget!

13. Klagemuligheder

Ønsker de at klage over Farveland-butikken.dk´s håndtering af deres reklamation eller returnering. Kan der rettes henvendelse til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby

Telefon: 4171 5000

www.forbrug.dk

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk