Kalkmaling - Vintage paint

Køb vintage kalkmaling fra Jeanne d’Arc Living

Hos Butikken-Farveland kan du finde et stort udvalg af Vintage Maling fra Jeanne d’Arc Living.

Vores Vintage Paint, også kaldet kalkmaling, passer perfekt til dig som er vild med Shabby Chic stilen. Malingen kan pifte både nye og gamle møbler op med et vintage look, som det netop ses i Shabby Chic. Hos os finder du et udvalg af de mest populære produkter fra Jeanne d’Arc Living, og vi er selv vilde med de forskellige effekter malingen kan give.

Har du spørgsmål til vores udvalg af kalkmaling, eller mangler du inspiration til dit næste projekt, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 42 12 00. Du er også altid velkommen i vores butikker i enten Brønderslev eller Frederikshavn.

Køb vintage kalkmaling fra Jeanne d’Arc Living

Hos Butikken-Farveland kan du finde et stort udvalg af Vintage Maling fra Jeanne d’Arc Living.

Vores Vintage Paint, også kaldet kalkmaling, passer perfekt til dig som er vild med Shabby Chic stilen. Malingen kan pifte både nye og gamle møbler op med et vintage look, som det netop ses i Shabby Chic. Hos os finder du et udvalg af de mest populære produkter fra Jeanne d’Arc Living, og vi er selv vilde med de forskellige effekter malingen kan give.

Har du spørgsmål til vores udvalg af kalkmaling, eller mangler du inspiration til dit næste projekt, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 42 12 00. Du er også altid velkommen i vores butikker i enten Brønderslev eller Frederikshavn.

Mangler du inspiration til dit næste projekt, eller er det første gang du skal bruge kalkmaling? Så har vi hos Farveland også et udvalg af forskellige Vintage Paint bøger, som kan give dig inspiration samt tips og tricks til dit næste projekt.

Hvad er kalkmaling?

Kalkmaling er en maling, som kan gøre dit malerarbejde til en leg. Malingen giver dine overflader et mat og autentisk look, som kan pifte ethvert rum op.

Kalkmalingen binder på stort set alle slags overflader, så du kan male alt fra møbler til vægge. Der er uendelige muligheder for hvilke mønstre, du kan skabe med vores vintage maling.

Forskellige penselstrøg giver forskellige mønstre, og mange efterbehandler deres overflade med sandpapir for at opnå det perfekte vintage look.

Hvis du ønsker at give din nymalede overflade et autentisk og vintage look, så kan vi anbefale Vintage Paint Antique Wax fra Jeanne d’Arc Living.

Antikvoksen giver din overflade et frisk pust og fungerer som en slags efterbehandling, da voksen vil beskytte overfladen samt gøre den vandafvisende.

Hvor længe skal kalkmaling tørre?

Kalkmaling skal tørre i 30 minutter inden det er berøringstør. Du skal dog lade malingen tørre i 1 time, før du kan male videre ovenpå det første lag. Efterfølgende kan du påføre et lag af antikvoksen, som vil beskytte din overflade yderlige.

Hvad kan man male med kalkmalingen?

Malingen binder på stort set alle overflader, og det er derfor kun fantasien, som sætter grænser. Med en hurtig tørretid og en nem påføring, så er malingen en nem måde, hvorpå du kan give ethvert rum et unikt look.

Om du skal male en væg eller farve tekstil, så kan du benytte kalkmalingen til et hav af forskellige projekter.

Sådan maler du med kalkmaling

Det er vigtigt at det der skal males, lad det være en stol eller en væg, er fri for støv og snavs. Desuden er det vigtigt at hvis der er huller eller skader, så skal disse udjævnes før du begynder at male. Som nævnt ovenfor så binder malingen til stort set alle overflader, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der skal have et vintage touch-up. Det vigtigste at huske er blot at underlaget skal være ensartet for at sikre at du får det bedste resultat. Et trin der kan hjælpe processen er at grunde projektet med et lag almindelig maling, inden du går i gang med kalkmalingen. Du kan også vælge at give projektet 2 lag med kalkmalingen, men der kan lag nummer to godt være lidt tykkere at arbejde med, fordi dette lag suger mere. Derfor går der også mere maling til lag nummer to.

Mal med Vintage Maling fra Jeanne d'Arc Living

Vintage paint er udviklet specielt til møbler, men derfor kan det sagtens bruges til meget andet. Du kan for eksempel gulve, zinkoverflader og det kan bruges både indendørs og udendørs. Med vintage paint kan du give møbler den autentiske matte og kalkede overflade som det shabby chic look er. Når du har malet med vintage paint så anbefales det at efterbehandle det og give det voks, for at dit projekt bliver vandafvisende og lettere at rengøre. Især hvis du maler gulv er det vigtigt at forsegle behandlingen med enten voks, lak eller en gulvolie.

Gode tips til maling med kalkmaling

Ingen pauser. Når du maler med kalkmaling er det vigtigt at du ikke holder pauser midt i det hele. Når du påbegynder en væg, eller et projekt, er det vigtigt at male det stykke færdig. Med kalkmaling er det vigtigt at male vådt i vådt for at få det bedste og pæneste resultat.

Mal “vildt”. Kalkmaling kræver en vildere måde at male på. Her skal du male både vandret, lodret og på kryds og på tværs. Så det er “nemt” nok at gå til, da du ikke skal tænke i et mønster når du maler. En tommelfingerregel er at jo længere dine penselstrøg er, jo mere “roligt” bliver det færdige resultat, og omvendt bliver resultatet mere “vildt” hvis du maler med kortere penselstrøg.

Tålmodighed er en dyd. Det kan se ret skørt, og måske forkert ud, mens projektet er ved at tørre. Men tag det blot roligt, det er helt naturligt og det færdige resultat skal nok blive super smukt.

Vores sortiment af Jeanne d'Arc Living

I vores sortiment af vintage maling finder du et væld af farver, fra de lyse og fine farver, til de mørkere farver med mere kant. Vi har et farvekort der viser alle 51 farver fra Jeanne d'Arc Livings Vintage Paint - både Møbel Maling og Væg Maling. Du finder også de produkter du skal bruge til at forberede dine projekter og til at give dem den rigtige efterbehandling efter malingen. For eksempel finder du Vintage Effect Primer, som påføres inden malingen og skal tørre 8 timer inden der males. Derudover forhandler vi også Vintage Primer og Sealer i et bundle og som kan bruges både som grunder før maling med Vintage paint og som forsegler bagefter. Til efterbehandling har vi også en voks som beskytter og vil gøre overfladen vandafvisende. Med voksen opnår du det perfekte autentiske udseende på dine møbler og overflader. Desuden forhandler vi også skabeloner som du kan male henover for at give dine projekter nogle forskellige mønstrer.

Miljøvenlig maling

Ikke nok med at Vintage Maling fra Jeanne d’Arc Living malingen er chic og smart, så er malingen også vandbaseret og stort set lugtfri. Malingen er godkendt til børnemøbler og derfor egner den sig også til både børn, gravide og allergikere. Vintage Paint har desuden fået tildelt det officielle EU Ecolabel, der garanterer dig som forbruger, at du får en miljøvenlig maling, der lever op til EU’s regler og kriterier for produkters bæredygtighed og holdbar livscyklus. Det vil sige at lige fra udvinding og produktion af malingen, emballagen og transporten og til brug og affald, er bæredygtigt. Det giver os en maling der er lavet med omtanke for dig og miljøet.

Kontakt os

Hos farveland-butikken.dk sætter vi en ære i at yde en god vejledning. Vi har mange dygtige eksperter ansat indenfor vores område. Har du spørgsmål til malebehandling, spartelopgaver, sprøjteanlæg, kunstnerartikler, gardiner, markiser eller andet står vi klar til at svare på dine spørgsmål. Vi kan kontaktes via e-mail eller pr. telefon: Tlf:. 98 92 40 11 og E-mail: kundeservice@boligtex.dk

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk