Junckers Profinish
Junckers Profinish

Junckers Profinish

Tilgængelig
Varenummer
138500-1

Til professionel brug.

Lugtsvag vandbaseret 1-komponent akryl / polyuretan gulvlak.  Anbefales som top-lak ved lettere renovering af alle typer boliggulve. Hurtigtørrende og let at påføre.

Junckers ProFinish er indeklimamærket
Et indeklimamærket produkt har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Regular Price 959,00DKK 699,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Vandbaseret top-lak til ubehandlede trægulve med let trafik samt alle typer indendørs træværk.
Produktet er desuden velegnet til lejlighedsvis vedligeholdelse af tidligere lakerede trægulve.

Junckers Profinish er indeklimamærket. Et indeklimamærket produkt har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Produkt: Vandbaseret acryl-/polyurethanlak. Udseende: Mælkehvid i våd tilstand. Tørrer farveløs op. Emballagestørrelse: 5 liter og 10 liter.

Glansgrad: Ultramat, Mat, Halvblank og Blank.

Rækkeevne: 10m2 per liter.

Før påføring: Omryst dunken grundigt før brug.

Påføringsværktøj: Bred pensel eller lakrulle i træets længderetning. Ved påføring må lakken ikke hældes direkte ud på gulvet.

Overfladetemperatur: Mindst. 15° C og maksimum 25° C. Fortynding: Leveres klar til brug. Fortynding anbefales ikke.

Tørretid: ved 20° C og 50 % RF: Ca. 4 timer. Fuldt afhærdet efter 72 timer. Påfør kun 2 lag lak per døgn.

RF: Vandbaserede lakprodukter har en vis klæbeeffekt og anbefales derfor kun til rum med stabil luftfugtighed. Det betyder, at forskellen på højeste og laveste relative luftfugtighed ikke må variere mere end 30% over året.

Rengøring af værktøj: Straks efter brug med sæbevand.

Opbevaring: Holdbar i 2 år i uåbnet emballage ved 20° C. Må ikke udsættes for temperaturer under 5° C.

Boliger og andre let trafikerede områder: 1 lag Junckers GrundLak Vandbaseret 8 m2 per liter + 2 lag Junckers ProFinish 10 m2 per liter.

Ubehandlede/afslebne gulve: Overfladen skal være helt ren, tør og fri for støv, voks, fedt, polish, sæberester o.lign. Snavs og ujævnheder fjernes ved afslibning. Fjern omhyggeligt slibestøv ved støvsugning og tør gulvet af med en klud hårdt opvredet i rent vand. Påfør et lag Junckers GrundLak Vandbaseret. Lad lakken tørre. Derefter slibes med fint sandpapir korn 150-180 i træfibrenes længderetning. Slibestøv fjernes ved støvsugning og gulvet tørres af med en klud hårdt opvredet i rent vand.
Påfør 1 lag Junckers GulvLak ProFinish. Lad lakken tørre natten over og påfør derefter sidste lag lak.

Tidligere lakerede gulve: Før lakering afvaskes gulvet med Junckers GulvRens. Slib derefter omhyggeligt med sandpapir korn 150-180. Slibestøv fjernes ved støvsugning og gulvet aftørres med en klud hårdt opvredet i rent vand. Det anbefales altid at udføre vedhæftningstest på et mindre areal inden lakering af hele gulvet påbegyndes. Laker et par felter 2 gange med 4 timers mellemrum. Lad tørre i 24 timer og kontroller herefter lakkens vedhæftning ved at skrabe med kanten af en mønt.
Hvis vedhæftningen er god, og overfladen er pæn, kan hele gulvet lakeres med 1 lag Junckers Profinish. Hvis resultatet ikke er tilfredsstillende, fortsættes som beskrevet under “Gulve behandlet med voks/polish”.

Gulve behandlet med voks/polish: Overfladen maskinafslibes først med sandpapir korn 24-36. Eventuelle slibespor fjernes med sandpapir korn 60-80. Afslut med sandpapir korn 120-150 for at opnå en helt glat overflade. Slibestøv fjernes omhyggeligt ved støvsugning og gulvet tørres af med en klud hårdt opvredet i rent vand.
Laker derefter som beskrevet under “Ubehandlede/afslebne gulve”.

Specifikation
Producent Junckers
Varenummer 138500-1
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Junckers Profinish
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk