Jotun_malerfuge
Jotun_malerfuge

Jotun Malerfuge 300 ML.

Tilgængelig
Varenummer
24TFUGANA

JOTUN Malerfuge er en akrylfugemasse, der bruges indendørs til tætning og/eller udjævning af fuger og sprækker samt til en bedre finish af slutresultatet.

Special Price 29kr
(Vejl. pris 89,- spar 60,-)
  • Køb 12 for 26kr pr. stk. og spar 10%
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

JOTUN Malerfuge er en 1-komponent, elastisk akrylbaseret fugemasse, der hærder via vandafdampning.

Egenskaber og fordele:

Produktet har god vedhæftning på de fleste byggematerialer som beton, træ, metal, plastik og malede underlag. Misfarver ikke omgivende materiale og kan overmales med de fleste malinger. Produktet kan påføres ved temperaturer ned til +5°C, er overfladetør efter ca. 30 min. og gennemtør efter 1-3 døgn, afhængig af fugedimension, temperatur og luftfugtighed.

Anvendelsesområde:

JOTUN Malerfuge anvendes indendørs i fuger omkring vinduer, døre, væg- og metalpartier, ventilations- og rørgennemføringer samt til tætning af revner og sprækker for at hindre luftlækage. Fugemassen kan optage bevægelser på op til +/- (træk/tryk) 10% af fugebredden. Hvis bevægelserne overstiges, anbefales en højelastisk fugemasse.

Produktdata:

300 ml

Hvid

85 ± 2 volumen%

1600 kg/m3

Temperaturbestandighed: -30°C til + 70°C. Bevægelsesinterval +/- 10% træk/tryk. Meget god modstand mod ozon og UV stråler. Hårdhed, Shore A: Ca. 47°C.

Påføringsmetoder:

Påføres med fugepistol. Pres fugemassen mod underlaget, så der ikke dannes luftblærer. Udjævn lige efter påføring med egnet værktøj som fx en gummi-/stålspartel, fugtet svamp eller pensel. Beskyt fugen mod vand de første dage. Mindre fugninger med en finger kan udføres effektivt sammen med JOTUN Special Wipes. Fingeren fugtes med servietten for derefter at udjævne/udglatte fugemassen. Det bedste resultat opnås ved at trække fugemassen helt ud (efterlader ingen kanter eller overgange).

Rengøring af maleværktøj:

Værktøjet rengøres umiddelbart med vand.

Specifikation
Producent Jotun
EAN 13 7029350010340
Leverandørs varenummer 24TFUGANA
Varenummer 24TFUGANA
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Jotun Malerfuge 300 ML.
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk