Guldberg Handmade Ovalpensel, serie 78
Guldberg Handmade Ovalpensel, serie 78

Guldberg Handmade Ovalpensel, serie 78

Tilgængelig
Varenummer
6930XX

Håndlavet ovalpensler til træværk, beskæring og lakering. Ulakeret børetræsskaft og naturbørster eller syntetiske fibre, Vi anbefaler naturbørster til oliebaseret maling.

Mål: 25, 35, 45 og 55 mm

Penslerne er med syntetiske fibre.

Vejl. Regular Price 149kr 116kr
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Håndlavet ovalpensel til træværk, beskæring og lakering. Ulakeret børetræsskaft og naturbørster eller syntetiske fibre, Vi anbefaler naturbørster til oliebaseret maling.

Mål: 25, 35, 45 og 55 mm

Penslerne er med syntetiske fibre.

Guldberg Handmade pensler er godt dansk håndværk, udviklet i samarbejde med danske malere gennem mere end 35 år. De nænsomt behandlede fibre og børster afgiver maling, så du opnår en jævn overflade, lige fra første penselstrøg. Skafterne er af ubehandlet FSC bøgetræ og ergonimisk udformet, så penslerne ligger godt i hånden.

Guldberg Handmade fås med naturbørster eller syntetiske fibre. Begge typer pensler holder længe og er lige gode hver gang du maler.
Penslerne med syntetiske fibre er dog særligt velegnet til opgaver, hvor der kræves ekstra præcision – eksempelvis beskæringsopgaver. De syntetiske fibrer får malingen til at flyde utrolig godt, og fibrene er yderst slidstærke og lette at rengøre
Guldberg pensler er håndlavede, et resultat af stolte håndværkstraditioner kombineret med en løbende produktudvikling i samarbejde med danske malere.

Guldberg pensler er fremstillet af særligt udvalgte materialer. Hvert enkelt fiber/naturbørste i penslen er lige, blødt og ensartet, så penslen suger malingen til sig og afgiver den igen, så den efterlader en flot finish. De ulakerede træskafter af bøgetræ sikrer, at de ikke glider i hånden og den ergonomiske udformning gør dem behagelige at arbejde med - de bedste betingelser for et perfekt resultat.

Specifikation
Producent Guldberg
Varenummer 6930XX
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Guldberg Handmade Ovalpensel, serie 78
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk