Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Versace

VERSACE - designer tapet

Modehuset Versace lancerer for første gang en eksklusiv kollektion af tapeter, der fører den glamourøse stil fra modekollektionerne videre til boligen.

Barokke blomster, klassiske mønstre og stilrene striber - nu kan du indrette dit hjem med de glamourøse motiver og farver, der kendetegner det Italienske modehus Versace.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Versace tapet

 

Vil du have et helt unikt og eksklusivt udtryk på dine vægge? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum.

 

Vil du skabe en glamourøs og personlig stemning , finder du i shoppen flere forskellige mønstre fra Modehuset Versace, der for første gang lancerer en eksklusiv kollektion af tapeter. Versace tapeterne fører den glamourøse stil fra modekollektionerne videre til boligen.

 

Barokke blomster, klassiske mønstre og stilrene striber - nu kan du indrette dit hjem med de glamourøse motiver og farver, der kendetegner det Italienske modehus Versace.

 

Kontakt os og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder vores kollektion af Versace tapeter. Hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på det helt rigtige Versace tapet til dit hjem. 

Ring eller brug vores chatfunktion.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.