NEW ENGLAND

NEW ENGLAND - moderne easy up tapet. New England tapet er en easy up tapet, hvilket vil sige at der smøres klister på væggen, for hurtig og nem opsætning. En rulle tapet måler: 0,53 x 10,05 meter,

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

New England tapet

 

Vil du have et helt specielt tapet, der fuldstændig ændrer dit rum eller din væg? Og vil du glæde dig over resultatet hver dag? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at finde det perfekte tapet, der sætter kulør på vægge og rum.

 

Prøv fx at kigge på de forskellige mønstre fra New England kollektionen. Tapeterne fra New England tager dig med på en rejse til det oprindelige og charmerende østlige Amerika. Kollektionen indeholder blandt andet tapeter med træpaneler og mursten. Tapetet er Smart-Paper som er nemt at sætte op, da klistret påføres væggen.

 

Kontakt os og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder vores kollektion af New England tapet. Skriv til vores hotline på kundeservice@sadolin-boligtex.dk eller ring på Tlf.: 98 92 40 11, hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på det helt rigtige New England tapet til dit hjem.