MURANO

MURANO - råt og vaskbart tapet. Murano kollektionens designs er sten og beton i farver der passer inde i tidens trend. De mange smarte effekter muliggør, at du kan skabe et fedt pejse miljø eller vinkælder miljø for små penge. Murano kollektionen er trykt på vinyl hvilket giver en høj vaskbarhed og tapeten egner sig derfor også til køkken eller lign.

Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)

Murano tapet

 

Vil du glæde dig over spændende og anderledes vægge hver dag? Eller vil du skabe flotte effekter i et kedeligt rum?? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum.

 

Vil du skabe nye effekter eller sætte kulør på dine rum, finder du i shoppen mange designs i Murano kollektionen. Den består af designs med sten og beton i farver, der passer ind i tidens trend. De mange smarte effekter muliggør, at du kan skabe et flot pejsemiljø eller vinkældermiljø for små penge. Murano kollektionen er trykt på vinyl, hvilket giver en høj vaskbarhed, og tapeten egner sig derfor også til køkken og lignende.

 

Kontakt os og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder vores kollektion af Murano tapet. Skriv til vores hotline på kundeservice@sadolin-boligtex.dk eller ring på Tlf.: 98 92 40 11, hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på det helt rigtige Murano tapet til dit hjem.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter og f.eks. Tarkett Grøn Gulvvaskemiddel mv.

Farveland Butikken er leverandør af  maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter.

Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray. 

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling