MURANO

MURANO - råt og vaskbart tapet. Murano kollektionens designs er sten og beton i farver der passer inde i tidens trend. De mange smarte effekter muliggør, at du kan skabe et fedt pejse miljø eller vinkælder miljø for små penge. Murano kollektionen er trykt på vinyl hvilket giver en høj vaskbarhed og tapeten egner sig derfor også til køkken eller lign.

Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)

Murano tapet

 

Vil du glæde dig over spændende og anderledes vægge hver dag? Eller vil du skabe flotte effekter i et kedeligt rum?? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum.

 

Vil du skabe nye effekter eller sætte kulør på dine rum, finder du i shoppen mange designs i Murano kollektionen. Den består af designs med sten og beton i farver, der passer ind i tidens trend. De mange smarte effekter muliggør, at du kan skabe et flot pejsemiljø eller vinkældermiljø for små penge. Murano kollektionen er trykt på vinyl, hvilket giver en høj vaskbarhed, og tapeten egner sig derfor også til køkken og lignende.

 

Kontakt os og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder vores kollektion af Murano tapet. Skriv til vores hotline på kundeservice@sadolin-boligtex.dk eller ring på Tlf.: 98 92 40 11, hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på det helt rigtige Murano tapet til dit hjem.