METRIX

<h1>METRIX - geometrisk tapetdesign</h1> <p>De geometriske designs i Metrix kollektionen skaber rolige former på væggen med flotte cirkler og firkanter. Disse gennemtænkte designs muliggør, at du kan lave store mønstre på dine vægge uden at det får rummet til at vælte. Farverne er nøje afstemt med de mest trendy farver. </p>

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Metrix tapet

 

Vil du glæde dig over et nyt, trendy tapet? Eller vil du skabe flotte effekter i et kedeligt rum??

 

Skal du have et nyt tapet, man lægger mærke til, finder du i shoppen mange designs i Metrix kollektionen. De geometriske designs i Metrix kollektionen skaber rolige former på væggen med flotte cirkler og firkanter. Disse gennemtænkte designs muliggør, at du kan lave store mønstre på dine vægge uden, at det får rummet til at vælte. Farverne er nøje afstemt med de mest trendy farver.

 

Kontakt os og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder vores kollektion af Metrix tapet. Skriv til vores hotline på kundeservice@sadolin-boligtex.dk eller ring på Tlf.: 98 92 40 11, hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på det helt rigtige Metrix tapet til dit hjem.