Siden er under ombygning, og det er desværre ikke muligt at bestille varer.Vi er snarrest tilbage. Med venlig hilsen Farveland-Butikken.dk .

Siden er under ombygning, og det er desværre ikke muligt at bestille varer. Vi er snarest tilbage ☺ Med venlig hilsen Farveland-Butikken.dk

MANHATTAN

<h1>MANHATTAN - tapeter i storbystil</h1> <p>Manhattan tapeter er moderne tapeter i storbystil</p>

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Manhattan tapet

 

Vil du sætte et personligt præg på dit hjem? Eller vil du skabe flotte, nye effekter i et kedeligt rum? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum.

 

Vil du skabe nye effekter eller sætte kulør på dine rum, finder du i shoppen flere forskellige mønstre fra Manhattan tapeter, der er moderne tapeter i storbystil. Tag med til storbyen med dette motiv, eller genoplev stemningen fra din rejse. Drømme får frit løb med dette lækre Manhattan tapet.

 

Kontakt os og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder vores kollektion af Manhattan tapeter. Ring på Tlf.: 98 92 40 11, hvis du har spørgsmål eller brug vores chatfunktion for et uforpligtende tilbud på det helt rigtige Manhattan tapet til dit hjem.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.