LIMELIGHT

LIMELIGHT - tapet med blomstermotiver

Limelight kollektionen består bl.a.dejlige blomster motiver som er designet ud fra de smukke haver i det nordlige Europa. Farverne i Limelight kollektionen er inspireret af nordlyset krydret med mange detaljer fra en enestående trykteknik med mica og sølv.

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Limelight tapet

 

Vil du glæde dig over fine blomstermotiver på væggene hver dag? Eller vil du skabe flotte effekter i et kedeligt rum? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum.

 

Vil du skabe nye effekter eller sætte kulør på dine rum, finder du i shoppen mange designs fra Limelight kollektionen. Den består blandet andet af dejlige blomstermotiver, som er designet ud fra de smukke haver i det nordlige Europa. Farverne i Limelight kollektionen er inspireret af nordlyset krydret med mange detaljer fra en enestående trykteknik med mica og sølv.

 

Kontakt os og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder vores kollektion af Limelight tapet. Skriv til vores hotline på kundeservice@sadolin-boligtex.dk eller ring på Tlf.: 98 92 40 11, hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på det helt rigtige Limelight tapet til dit hjem.