LIFE INSIDE

<h1>LIFE INSIDE - tapeter til moderne hjem</h1> <p>Life Inside tapet kollektionen er smukke designs fra det schweizisk design studie krydret med skandinaviske farver og stil. Life Inside er til det klassiske moderne hjem som ønsker smuk enkelthed i sin indretning af rumme</p>

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Life inside

 

Vil du glæde dig over nye farver og mønstre på dine vægge? Eller vil du skabe flotte effekter i et kedeligt rum? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum.

 

Vil du skabe nye effekter eller sætte kulør på dine rum, finder du i shoppen mange designs i Life Inside tapet kollektionen. Det er smukke designs fra det schweiziske designstudie krydret med skandinaviske farver og stil. Life Inside er til det klassiske, moderne hjem, som ønsker smuk enkelhed i sin indretning af rummet.

 

Kontakt os og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder vores kollektion af Life inside tapet. Skriv til vores hotline på kundeservice@sadolin-boligtex.dk  eller ring på Tlf.: 98 92 40 11, hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på det helt rigtige Life inside tapet til dit hjem.