URBAN VIEW

Evolution er en kollektion af klassiske og moderne fotostater til ethvert rum. Fotostaterne er bestillingsvare, med en forventet leveringstid på 7-14 dage. Fotostaterne er lavet på Vlies, easy up. Opsætning af fotostater : Påfør vævklæber direkte på væggen

Sorter faldende

1-20 of 25

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-20 of 25

Side:
  1. 1
  2. 2

Urban view fototapet

 

Vil du have et helt specielt billede på væggen? Eller vil du skabe store, flotte effekter i dit hjem? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum med spændende fototapeter. Vi har noget for enhver smag.

 

Et fototapet eller fotostat består som regel af flere baner, der bliver til et helt fotografi i vægstørrelse. Når det sættes op, danner det et helt motiv, der kan ændre dit rum fuldstændig.

 

Se fx vores kategori Urban view med de helt utroligt smukke billeder af fx Tower Bridge i London eller Colosseum. Hvem vil ikke gerne have mulighed for at se på Taj Mahal hver eneste dage? Eller hvad med at dekorere din væg med den spektakulære Golden Gate Bridge eller imponerende Mount Rushmore.

 

Tapeterne er nemme at sætte op. Du påfører blot vævklæber direkte på væggen.

Du kan opsætte fotostater på eksisterende tapet eller malede vægge. Har du brug for rådgivning, så ring på tlf. 98 92 40 11 

eller brug vores chatfunktion.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.