OCEAN

Evolution er en kollektion af klassiske og moderne fotostater til ethvert rum. Fotostaterne er bestillingsvare, med en forventet leveringstid på 7-14 dage.

Sorter faldende

15 vare(r)

Sorter faldende

15 vare(r)

Ocean fototapet

 

Trænger du til noget nyt i dit hjem? Eller vil du skabe flotte effekter i et kedeligt rum? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum med spændende fototapeter. Vi har noget for enhver smag.

 

Et fototapet eller fotostat består som regel af flere baner, der bliver til et helt fotografi i vægstørrelse. Når det sættes op, danner det et helt motiv, der kan ændre dit rum fuldstændig.

 

Se fx vores kategori Ocean, som har alt i smukke havudsigter. Du kan selv vælge, om det er den hvide sandstrand eller solnedgangen over blikstille vand. Ocean fototapeter egner sig til alle rum og findes i både afstressende, beroligende motiver og de mere stimulerende, klare farver.

 

Tapeterne er nemme at sætte op. Du påfører blot vævklæber direkte på væggen.

 

Du kan opsætte fotostater på eksisterende tapet eller malede vægge. Har du brug for rådgivning, så ring på tlf. 98 92 40 11 

eller brug vores chatfunktion.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.