NATUR

Evolution er en kollektion af klassiske og moderne fotostater til ethvert rum. Fotostaterne er bestillingsvare, med en forventet leveringstid på 7-14 dage. Fotostaterne er lavet på Vlies, easy up. Opsætning af fotostater : Påfør vævklæber direkte på væggen

Sorter faldende

1-20 of 26

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-20 of 26

Side:
  1. 1
  2. 2

Natur fototapet

 

Skal der ske noget helt anderledes på din væg? Eller vil du skabe en helt unik effekt i et af dine rum? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum med spændende fototapeter.

 

Et fototapet eller fotostat består som regel af flere baner, der bliver til et helt fotografi i vægstørrelse. Når det sættes op, danner det et helt motiv, der kan ændre dit rum fuldstændig.

 

Se fx vores kategori Natur, der kan give dig muligheden for at komme helt tæt på unikke naturoplevelser. Er det skovens dybe stille ro, der er dig, eller er du mere til en stor, gul solsikke? Vi har noget for enhver smag. Hvad enten det er bjergtinder, regnbuer eller en smuk rose, så kan naturmennesker helt sikkert finde det helt rigtige Natur fototapet.

 

Tapeterne er nemme at sætte op. Du påfører blot vævklæber direkte på væggen.

 

Du kan opsætte fotostater på eksisterende tapet eller malede vægge. Har du brug for rådgivning, så ring på tlf. 98 92 40 11 

eller brug vores chatfunktion.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.