GRAPHIC ART

Evolution er en kollektion af klassiske og moderne fotostater til ethvert rum. Fotostaterne er bestillingsvare, med en forventet leveringstid på 7-14 dage. Fotostaterne er lavet på Vlies, easy up. Opsætning af fotostater : Påfør vævklæber direkte på væggen

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Graphic Art fototapet

 

Vil du skabe nogle flotte og helt unikke effekter på din væg? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum med spændende fototapeter.

 

Et fototapet eller fotostat består som regel af flere baner, der bliver til et helt fotografi i vægstørrelse. Når det sættes op, danner det et helt motiv, der kan ændre dit rum fuldstændig.

 

Se fx vores kategori Graphic  Art, der byder på grafiske motiver i mange mønstre og farver. Fototapeterne er lavet i stærke og iøjnefaldende designs, der helt sikkert vil blive lagt mærke til. Så har du brug for lidt ekstra kulør på dine vægge, er Graphic Art et godt bud på et rigtig flot fototapet.

 

Tapeterne er nemme at sætte op. Du påfører blot vævklæber direkte på væggen.

 

Du kan opsætte fotostater på eksisterende tapet eller malede vægge. Har du brug for rådgivning, så ring på tlf. 98 92 40 11 

eller brug vores chatfunktion.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.