Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

GIANT ART

Giant Art er fototapet i et stykke Mål: 115 x 175 cm Opsætningsvejledning: Væggen skal være tør og jævn. Rul fototapeten ud og lad dem ligge og rette sig ud. Marker med blyant på væggen hvor det skal sidde, anvend evt. loddebræt. Klistervalget er vigtigt! Vi anbefaler, en celluloseklister i pulverform som udrøres i vand. Når klistret er påført banen monteres den uden ventetid for, at undgå, at fotostaten sætter sig fast på væggen eller går i stykker. Fold aldrig banerne når der er påført klister. Brug forsigtigt en tapetbørste til at glatte ud og fjerne evt. luftbobler. OBS!!! Vær opmærksom på at en bane med klister på er væsentlig større end en tør bane

Sorter faldende

25 vare(r)

Sorter faldende

25 vare(r)

Giant fototapet

 

Vil du ændre udtrykket i din indretning? Eller vil du skabe flotte effekter i et kedeligt rum? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum med spændende fototapeter.

 

Se fx vores kategori Giant, som er alt lige fra grafiske motiver, til skylines eller naturmotiver. Giant Art er fototapet i et stykke med målet 115 x 175 cm. Ved opsætning, skal du være opmærksom på, at væggen skal være tør og jævn. Rul fototapeten ud, og lad dem ligge og rette sig ud. Marker med blyant på væggen, hvor det skal sidde, anvend evt. loddebræt. Klistervalget er vigtigt!

 

Vi anbefaler, en celluloseklister i pulverform, som udrøres i vand. Når klistret er påført banen monteres den uden ventetid for at undgå, at fotostaten sætter sig fast på væggen eller går i stykker. Fold aldrig banerne, når der er påført klister. Brug forsigtigt en tapetbørste til at glatte ud og fjerne evt. luftbobler. 

 

Du kan opsætte fotostater på eksisterende tapet eller malede vægge. Har du brug for rådgivning, så skriv til chatfunktionen eller ring på tlf. 98 92 40 11. 

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling