DYR

Evolution er en kollektion af klassiske og moderne fotostater til ethvert rum. Fotostaterne er bestillingsvare, med en forventet leveringstid på 7-14 dage. Fotostaterne er lavet på Vlies, easy up. Opsætning af fotostater : Påfør vævklæber direkte på væggen

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Dyr fototapet

 

Vil du gøre noget godt for dit hjem, og vil du skille dig ud? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum med spændende fototapeter.

 

Et fototapet eller fotostat består som regel af flere baner, der bliver til et helt fotografi i vægstørrelse. Når det sættes op, danner det et helt motiv, der kan ændre dit rum fuldstændig.

 

Se fx vores kategori Dyr, hvor du kan vælge mellem flere flotte motiver, lige fra den nuttede kattekilling til de sjove pingviner. Du kan også vælge en grafisk fremstilling af den kendte ko fra Rikki Tikki med forskellige mønstre eller hvad med et romantisk motiv med sommerfugle i sort/hvid.

 

Tapeterne er nemme at sætte op. Du påfører blot vævklæber direkte på væggen.

 

Du kan opsætte fotostater på eksisterende tapet eller malede vægge. Har du brug for rådgivning, så  ring på tlf. 98 92 40 11 

eller brug vores chatfunktion.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.