Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

DECO 260

Deco 260 er en serie af moderne og farverige fotostater kreeret i en enkel bane. Deco 260 er trykt på vinyl og kan derfor også bruges i feks. badeværelser. Deco 260 er forlimet og monteres direkte på væggen.

Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)

Deco 260 fototapet

 

Skal der ske noget nyt i stuen eller på badeværelset? Vil du ændre udtrykket i din indretning? Eller vil du skabe flotte effekter i et kedeligt rum? I Farveland butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum med spændende fototapeter. Vi har noget for enhver smag.

 

Et fototapet eller fotostat består som regel af flere baner, der bliver til et helt fotografi i vægstørrelse. Når det sættes op, danner det et helt motiv, der kan ændre dit rum fuldstændig.

 

Se fx vores kategori Deco 260. Deco 260 er en serie af moderne og farverige fotostater kreeret i en enkel bane. Deco 260 er trykt på vinyl og kan derfor også bruges i fx badeværelser. Deco 260 er for limet og monteres direkte på væggen. Da tapeterne er lavet i en enkelt bane, betyder det, at fototapetet kan bruges til at lave spændende og farverige effekter på en del af væggen.

 

Du kan opsætte fotostater på eksisterende tapet eller malede vægge. Har du brug for rådgivning, så ring på tlf. 98 92 40 11 

eller brug vores chatfunktion.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter og f.eks. Tarkett Grøn Gulvvaskemiddel mv.

Farveland Butikken er leverandør af  maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter.

Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray. 

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling