Fototapeter

Evolution er en kollektion af klassiske og moderne fotostater til ethvert rum. Fotostaterne er bestillingsvare, med en forventet leveringstid på 7-14 dage. Fotostaterne er lavet på Vlies, easy up. Opsætning af fotostater : Påfør vævklæber direkte på væggen

Køb fototapet i Farveland-butikken

 

Vil du glæde dig over et billede af en smuk sandstrand eller en klassisk sportsvogn? Farveland-butikken har et stort udvalg af smukke, klassiske og moderne fotostater/fototapet, der vil ændre rummet og give dig et motiv, du kan glæde dig over hver dag.

 

Du kan fx vælge fototapet med en kendt historisk person som Mona Lisa eller hvad med Charlie Chaplin. Du kan også vælge Deco 260, som er en serie af moderne og farverige fototapeter i en enkel, smal bane. Deco 260 er trykt på vinyl og kan derfor også bruges i badeværelser. Deco 260 er forlimet og kan monteres direkte på væggen.

 

Er du naturmenneske, er der også rig mulighed for at pryde sit rum med et billede af bjerge, skove, blomster eller anden smuk natur eller imponerede dyr.

 

Du kan også friske børneværelset op og glæde junior med seje og søde disneyfigurer. Så kan dit barn hygge sig med løvernes konge eller yndlingsprinsessen. De større børn vil måske have stor glæde af et sejt verdenskort, der måler 270 x 188 cm.

 

Vælg dit fototapet i Farveland-butikken

 

Hos Farveland-butikken finder du alt i smukke og moderne designs indenfor fototapet i den bedste kvalitet. Under hvert produkt kan du finde en nærmere beskrivelse om mål og vejledning i opsætning, og som kan hjælpe dig med at vælge. Vi rådgiver dig gerne endnu mere. Det er en del af vores gode service. Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.