Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

HELLO KITTY

Børnetapet med den populære Hello Kitty figur, er designet til det lyse børneværelse. kollektionen er i bløde farver og søde figurer. Til disse designtapeter er der matchende borter og stribede tapeter.

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Hello Kitty tapet

 

Skal børneværelset være sjovere, og mangler du det helt rigtige til væggene? Farveland butikken har et stort udvalg af tapeter og fototapeter til børn. Nu kan du blandt andet dekorere med Hello Kitty.

 

Mange små piger er vilde med Hello Kitty motiverne. Derfor tilbyder vi børnetapet med den populære Hello Kitty figur, der er designet til det lyse børneværelse. Kollektionen er i bløde farver og med rigtig søde, små figurer. Til disse designtapeter er der matchende borter og stribede tapeter. Baggrundsfarven er enten lyserød eller lyseblå. Dette tapet er lavet af papir, og tapetklister påføres bagsiden af tapetet. Målene er 53 cm  x  10.05 meter

 

Kig i vores shop for at finde det helt rigtige til dit barns værelse. Vi rådgiver gerne. Det er en del af vores gode service. Ring på tlf. 98 92 40 11, eller brug vores chatfunktion.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.