Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

DISNEY PANELER

Magic Kids paneler er en helt ny kollektion af tapeter i en enkelt bane. Paneler er med de mest eftertragtede figurer fra Disney og kreeret således, at man nemt og hurtigt kan moderniserer børneværelset gennem barnets opvækst. Panelerne er designet både i vandrette og lodrette versioner og er 60 cm brede. Disney kollektion er trykt på non woven, der gør opsætningen let og problemfri.

Sorter faldende

18 vare(r)

Sorter faldende

18 vare(r)

Disney paneler

 

Skal børneværelset være sjovere, og mangler du det helt rigtige til væggene? Farveland butikken har et stort udvalg af tapeter og fototapeter til børn. Nu kan du blandt andet dekorere med Hello Kitty eller dit barns yndlings Disney figur.

 

Vi tilbyder blandt andet Magic Kids paneler, der er en helt ny kollektion af tapeter i en enkelt bane. Panelerne er med de mest eftertragtede figurer fra Disney og kreeret således, at man nemt og hurtigt kan modernisere børneværelset gennem barnets opvækst.

 

Panelerne er designet både i vandrette og lodrette versioner og er 60 cm brede. Disney kollektionen er trykt på non woven, der gør opsætningen let og problemfri. Du kan vælge mellem mange flotte motiver, blandt andet Cars, Pirates of the Caribbean og selvfølgelig de forskellige Disney prinsesser.

 

Kig i vores shop for at finde det helt rigtige til dit barns værelse. Vi rådgiver gerne. Det er en del af vores gode service. Ring på tlf. 98 92 40 11, eller brug vores chatfunktion.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.