Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

DISNEY - MAGIC KIDS

Børnetapet kollektionen Magis Kids er skabt med de mest eftertragtede figurer fra Disney som Prinsesserne, Cars2 / Biler2, Peter Plys, Phineas & Ferb, Pirates of the Caribbean, Mickey, Minnie og mange flere figurer. Kollektionen indeholder både traditionelt tapet til dekoration af et rum eller væg, men nyt er også at der er designet en række paneler til opsætning i en bane. Kollektionen er som den eneste Disney kollektion trykt på non woven som gør opsætningen lettere.

Sorter faldende

12 vare(r)

Sorter faldende

12 vare(r)

Disney Magic Kids tapeter

 

Skal børneværelset være sjovere, og mangler du det helt rigtige til væggene? Farveland butikken har et stort udvalg af tapeter og fototapeter til børn. Nu kan du blandt andet dekorere med dit barns yndlings Disney figur.

 

Vi tilbyder blandt andet børnetapet kollektionen Magis Kids, hvor der er noget for en hver børnesmag. Kollektionen er skabt med de mest eftertragtede figurer fra Disney som Prinsesserne, Cars2 / Biler2, Peter Plys, Phineas & Ferb, Pirates of the Caribbean, Mickey, Minnie og mange flere figurer.

 

Kollektionen indeholder både traditionelt tapet til dekoration af et rum eller væg, men nyt er også, at der er designet en række paneler til opsætning i en bane. Kollektionen er som den eneste Disney kollektion trykt på non woven, som gør opsætningen lettere.

 

Kig i vores shop for at finde det helt rigtige til dit barns værelse. Vi rådgiver gerne. Det er en del af vores gode service. Ring på tlf. 98 92 40 11, eller brug vores chatfunktion

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.