Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Tapet & Miljøvæv

Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og hos Farveland-Butikken.dk – Farveland Butikken er leverandør af maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter. Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox. Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv. Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv. Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv. Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter. Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Tapet & Miljøvæv

 

Vil du vågne til en smuk udsigt hver dag? Eller vil du skabe flotte effekter i et kedeligt rum? Skal børneværelset være lidt sjovere? I Farveland-butikken har du hundredevis af muligheder for at sætte kulør på vægge og rum.

 

Vil du sætte kulør på dine rum, finder du her mange designs, farver og materialer at vælge i mellem. Du kan vælge samme farve til alle vægge eller variere udtrykket ved at kombinere farver og designs. Fototapet er også en mulighed for at glæde sig over et smukt motiv igen og igen.

 

Vil du fx friske dit soveværelse op, kan du sætte tapet op på bare en enkelt væg bag sengen, og så vågner du altid op til en dejlig udsigt. Eller hvad med et billede af en palmestrand, skove, bjerge eller New Yorks skyline? På børneværelset kan du glæde junior med sejt eller sødt tapet med yndlings-Disney figuren.

 

Skal det være elegant og klassisk, har vi også borter i forskelligt mønster og bredde. Du kan også finde et stort udvalg af miljøvæv i både farverige og mere neutrale varianter. Miljøvæv sættes op præcist, som hvis man skal montere glasvæv eller filt. Limen skal påføres væggen, hvilket er nemmere end, hvis man skal tapetsere på normal vis, og du opnår en flot struktur, der er til at male på, hvis du ønsker det.

 

Vælg tapet, borter, fototapet og miljøvæv i Farveland-butikken. Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

 

Hos Farveland-butikken finder du alt i smukke og moderne designs indenfor tapet, fototapet, borter og miljøvæv og udstyr af bedste kvalitet. Under hvert produkt kan du finde en nærmere beskrivelse, som kan hjælpe dig til at vælge. Vi rådgiver dig gerne endnu mere. Det er en del af vores gode service. Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.