Protox Lugtfri 0,5 liter
Protox Lugtfri 0,5 liter

Protox Lugtfri 0,5 liter

Tilgængelig
Varenummer
1086
ProtoxLugtfri er et middel til fjernelse af dårlig lugt på alle overflader, men er i særdeleshed anvendelig på ”bløde” overflader som f.eks:

• Tekstiler (Tøj, gulvtæpper)
• Sko
• Polstrede møbler (f.eks. sofaer, bilsæder)
• Læder
ProtoxLugtfri er effektiv overfor en lang række lugte som urin (hund/kat/menneske), røglugt, sved, opkast og ”affald”, selv lugten smørsyre nedbrydes af ProtoxLugtfri.

ProtoxLugtfri kan også anvendes i forbindelse med f.eks. affaldsbeholdere.

Læs om de 3 ting, hvor ProtoxLugtfri især er god til at fjerne lugt her.


Anvendelse
ProtoxLugtfri sprayes direkte på det berørte område. Hvis der er tale om f.eks. sportstøj lader man ProtoxLugtfri virke minimum et døgn, hvorefter tøjet vaskes på normal vis. Møbler, tæpper og lignende påsprøjtes ProtoxLugtfri og får lov at tørre uden yderligere efterbehandling.

Bør ikke bruges på overflader der kommer i kontakt med fødevarer.Virkemåde
ProtoxLugtfri er baseret på en kombination af kemisk og biologisk lugtsanering. Produktet fanger og fastholder lugtstofferne og mikroorganismerne nedbryder de dårligt lugtende stoffer.


Ingen parfume
ProtoxLugtfri indeholder ingen parfume eller duftstoffer og vil derfor ikke ”overdøve” den dårlige lugt, men produktets sammensætning bevirker at lugtstofferne indkapsles og nedbrydes af mikroorganismerne. Mikroorganismerne sikrer en længevarende effekt.
Special Price 155kr
(Vejl. pris 219,- spar 64,-)
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

ProtoxLugtfri er et effektivt middel til fjernelse af dårlig lugt også på ”bløde” overflader som polstrede møbler, tekstiler (sko, sportstøj etc.), tæpper m.v.

ProtoxLugtfri er et professionelt lugtsaneringsmiddel baseret på en kombination af kemisk og biologisk lugtsanering. Produktet fanger og fastholder lugtstofferne og mikroorganismerne nedbryder de dårligt lugtende stoffer.

Anvendelse: ProtoxLugtfri kan anvendes på alle overflader, men er i særdeleshed anvendelig på ”bløde”, sarte overflader som, f.eks. polstrede møbler, sko, sportstøj og andre tekstiler og tæpper, men ProtoxLugtfri kan også anvendes i f.eks. affaldsbeholdere.

Indhold: ProtoxLugtfri indeholder ingen parfume eller duftstoffer og vil derfor ikke ”overdøve” den dårlige lugt, men produktets sammensætning bevirker at lugtstofferne indkapsles og nedbrydes af mikroorganismerne. Mikroorganismerne sikrer en længevarende effekt. ProtoxLugtfri er effektiv overfor en lang række lugte som urin (hund/kat/menneske), tobaksrøg, sved og ”affald”, selv smørsyre nedbrydes af Protox Lugtfri.

Fortynding: Protox Luftfri er brugsklar og skal ikke fortyndes.

Forbrug: Anslået 0,25 - 0,5 l/m2 men afhænger fulstændig af materialets sugeevne.

Omrøring: Skal omrøres/rystes før brug.

Påføring: Spray

Anvendelsestempetatur:  over 5 grader.

pH: Ca. 8

Lugt: Svagt syrlig.

Opbevaring: ProtoxLugtfri opbevares køligt og frostfrit i den orginale emballage.

Holdbarhed: Ved korrekt opbevaring 2 år fra produktionsdatoen.

Specifikation
Producent Protox
EAN 13 5713885010860
Leverandørs varenummer 1086
Protox Størrelse 0,5 liter spray
Varenummer 1086
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Protox Lugtfri 0,5 liter
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk