Protox Hysan
Protox Hysan

Protox Hysan mod skimmelsvamp

Tilgængelig
Varenummer
PROTOXHYSAN

Hysan® er et specialmiddel til afrensning og desinfektion af skimmelsvamp. Derudover kan det bruges til en lang række andre formål som lugtfjernelse og desinfektion efter baktievækst og virus. Hysan® kan påføres som traditionelt rengøringsmiddel.

Regular Price 249,95DKK 175,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Indeklima:

Hysan® efterlader ingen sundhedsskadelige kemiske rester på den behandlede overflade, jf. indeklima rapport. Der er derfor ingen begrænsning på det behandlede areals størrelse.

Skimmelsvamp:

Er der opstået misfarvning og vækst af skimmelsvampe, afvaskes den angrebne overflade med Hysan®. Eventuelt kombineres med mekanisk afrensning. Se mere om anvendelse af Hysan®. Er der risiko for at det afrensede område igen opfugtes, kan det anbefales, at der forebygges mod fornyet skimmelvækst med ProtoxSkimmel.

Lugtfjernelse

Dårlig lugt kan fjernes ved at gennemvæde/afvaske de berørte overflader. Det kan med fordel kombineres med AbScent-posen, som hænges op for fjernelse af restlugt.

Bakterie - og virusdesinfektion:

Hysan® er et effektivt desinfektionsmiddel mod alle former for bakterier og virus. Eksempler på anvendelse af Hysan er derfor mange. Fx. efter skybrudsskader med opstigende E. Coli inficeret kloakvand, desinfektion efter døde dyr/mennesker, desinfektion efter dueekskrementer, Legionella, Listeria, fugleinfluenza virus, Newcastle virus m.fl.

Tågesprøjtning:

Ved afvendelse af tågesprøjtning vil Hysan® have stor desinficerende effekt på luftbårne partikler som bakterier og virus.

Datablad til Protox Hysan

 

Specifikation
Producent Protox
Varenummer PROTOXHYSAN
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Protox Hysan mod skimmelsvamp
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk