Primacol Venetiansk Ler, Hvid
Primacol Venetiansk Ler, Hvid Primacol Venetiansk Ler, Hvid Primacol Venetiansk Ler, Hvid Primacol Venetiansk Ler, Hvid Primacol Venetiansk Ler, Hvid

Primacol Venetiansk Ler, Hvid

Tilgængelig
Varenummer
PRIVENTAP

Primacol® Dekorativ-serien

Venetiansk Ler

Venetiansk Ler er en special maling til indendørs rum, som giver vægge en original, dekorativ effekt og er nem at bruge. Det hvide granulatindhold giver overflader en smuk og original, slidt effekt. En hvid basemaling, der kan farves med Dekorativ® Kolorant.

329,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Primacol®dekorativ Venetiansk Ler

Venetiansk Ler er en speciel maling til indendørs dekoration. På grund af de hvide partikler giver det en effekt som skrammer. Produktet er en del af Primacols Dekorative serie.

Egenskaber: Venetiansk Ler indeholder karakteristiske hvide partikler. På grund af dem er det nemt at opnå effekt som gammelt puds. Det giver nye muligheder for indendørs dekoration.

Tekniske Data:

Komposition: Vanddispersion, fillers

Farve: Hvid

Lugt: Mild, specifik

pH: ~7,0

Tæthed: ~1,05 g/cm3, i 20°C

Totaltørretid: ~12 timer, afhængtigt af lagets tykkelse og tørrefaktor

Rengøring af værktøjer: Varmt vand med rengøringsmiddel

Opløsning: Vand

Dækkeevne: 6 - 8 m2/kg (et lag)

Påføring: Før du starter med at male anbefales det at afprøve teknikken på et mindre område. Det endelige resultat afhænger af mange faktorer, for eksempel malerens evner. Overfladen skal være forberedt – renset for skidt, støv og fedt. Rester af maling og puds skal fjernes. Frisk cement og cementkalk skal modnes i mindst 4 uger. Det anbefales at behandle med beskyttende primer. Sørg for, at primer og Venetiansk Ler er samme farve. Venetiansk Ler kan påføres i temperaturer mellem 10 og 30° C. For at opnå den ønskede farve, kan den farves med Kolorant. Tilsæt det ønskede pigment og omrør forsigtigt og manuelt. Omrør ikke mekanisk! Det kan skade malingen. Venetiansk Ler påføres med korte, krydsende bevægelser med en flad, bred pensel. Dette skal gøres forsigtigt, så du ikke skader de hvide partikler. Efter 30 minutter glattes overfladen med en plastikspatel. Arbejd i mindre områder på ca. 2 m². Efter det første lag påføres andet lag med samme metode. Når det er helt tørt, kan væggen yderlige
beskyttes med lak. Undgå kontakt med øjne og hud. Bær beskyttende tøj,da pletter er svære at fjerne. Udluft rummet, indtil al lugt er væk.

Førstehjælp:

Hudkontakt: Rens huden med vand og sæbe.

Øjenkontakt: Rens øjnene med det samme med rigeligt vand.

Indtagelse: Drik rigeligt med vand, rens halsen. Kontakt lægen.

Opbevaring: Opbevar i temperaturer mellem 5-30o C i den tætlukkede, originale beholder på et tørt sted. Udsæt ikke for direkte sollys. Holdbarheden er 24 måneder fra produktionsdato. Holdbar 2 dage efter åbning.

Specifikation
Producent Primacol
Varenummer PRIVENTAP
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Venetiansk Ler, Hvid
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk