Primacol Royal Silk
Primacol Royal Silk Primacol Royal Silk Primacol Royal Silk Primacol Royal Silk Primacol Royal Silk Primacol Royal Silk Primacol Royal Silk Primacol Royal Silk

Primacol Royal Silk

Ikke på lager
Varenummer
PRIROYAL

Royal Silk er en del af Primacol® Dekorativ-serien
    •    “Silkeeffekt”
    •    Nem påføring
    •    Luksuriøs indendørs finish
    •    Vaskbar

Fås i 1 liter, i farverne:
    •    Guldbase
    •    Sølvbase

Royal Silk er en maling af høj kvalitet til indendørs brug med en struktur, der minder om en silkeoverflade. På grund af perlefillermaterialet i malingen opnår den dekorerede overflade en effekt med glitrende reflektioner i lyset. Malingen kan farves med Primacol® Kolorant. Når den er tør, skaber den en vaskbar og holdbar overflade.

BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Primacol®dekorativ– Royal silk

Royal Silk er en dekorativ indendørs maling. Produktet skaber en struktur, der minder om overfladen på silkestof. Der er to typer Royal Silk-maling: Sølv og guld.

Egenskaber: Royal Silk-maling er et specielt produkt, der skaber et unikt look indendør med guld- eller sølveffekt. På grund af perlefillers skabes der glitrende reflektioner på overfladen som skifter i takt med lysets retning. Produktet er klar til brug, og det kan også farves med Primacol Kolorant. Royal Silk er et produkt af høj kvalitet – malingen gør væggene holdbare og vaskbare.

 Teknniske data:

Komposition: Vandakryldispersion, pigment, specielle tilsætninger

Udseende: Tyk væske

Farve: Sølv, guld

Lugt: Mild, specifik

Beholder: 1 liter

Lag: 1-2

Andet lag: 4 timer

Totaltørretid: 12-24 timer

Rengøring af værktøj: Varmt vand med rengøringsmiddel

Opløsning: Vand

Dækkeevne: 7–9 m2/ kg

Påføring: Malingen skal omrøres grundigt før brug. Produktet kan påføres over hele overfladen med en rulle, eller du kan male dele af væggen med en pensel eller Venetiansk murske i forskellige retninger. Udseende af effekten afhænger af farven på overfladen, som den påføres på. Det anbefales at male overfladen med en primer først i samme farve som Royal Silk. Royal Silk kan også farves. Begge produkter bør farves med Primacol Kolorant. OBS! Afprøv effekten på et mindre område før det endelige arbejde for at se, hvordan det bliver. Husk at vaske dit værktøj med vand efter brug. Det er nødvendigt at udlufte rummet, indtil al lugt er væk. Malingen opnår fuld styrke efter 28 dage.

Overfladeforberedelse: Overfladen skal være solid, tør, ren, fri for støv, fedt og voks. Meget absorberende overflader skal først behandles med primer. Rå puds kan først malesefter fire ugers modning. Rå overflader skal først vaskes med vand og rengøringsmiddel.

Opbevaring: Opbevar ved 5 - 30° i en tætlukket, original beholder på et tørt sted. Udsæt ikke for direkte sollys. Holdbarhed 36 måneder fra produktionsdato. Brug indenfor fire dage efter åbning.

Specifikation
Producent Primacol
Varenummer PRIROYAL
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Royal Silk
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk