Primacol Mystic Glimmermaling
Primacol Mystic Glimmermaling Primacol Mystic Glimmermaling Primacol Mystic Glimmermaling Primacol Mystic Glimmermaling Moon Stardust Meteor Comet Orbit Galaxy Hypernova Universe Syrius Nebula Proxima Antares

Primacol Mystic Glimmermaling

Tilgængelig
Varenummer
PRIMYST

Mystic er en dekorativ maling til indendørs brug. Tusindvis af partikler i malingen skinner og glitrer i lyset og skaber derved en spektakulær visuel effekt på overfladen. Mystic er perfekt til både det moderne og det klassiske interiør. Den vil fuldstændigt ændre et rums udtryk. Produktet er tilgængeligt i en vifte af farver klar til brug. Mystic-maling er beregnet til maling af overflader af mineral og gipspuds, træ og træbaserede overflader og fiberglastapeter.

Bemærk: Der benyttes Dekobase Farver inden Mystic påføres. Se længere nede i teksten, hvilke Dekobase farver som benyttes ved de forskellige Mystic farver.

Downloads:

Farvekort

 

 

Vejl. Regular Price 399kr 150kr
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Mystic Dekorativ maling til indendørs brug

• Effekt som glitrende krystaller
• Nem at bruge
• Lavt VOC-indhold

Beholder: 1 L

Egenskaber: Mystic er en dekorativ maling til indendørs brug. Tusindvis af partikler i malingen skinner og glitrer i lyset og skaber derved en spektakulær visuel effekt på overfladen. Mystic er perfekt til både det moderne og det klassiske interiør. Den vil fuldstændigt ændre et rums udtryk. Produktet er tilgængeligt i en vifte af farver klar
til brug. Mystic-maling er beregnet til maling af overflader af mineral og gipspuds, træ og træbaserede overflader og fiberglastapeter.

Påføring: Vigtigt! Før arbejdet påbegyndes er det vigtigt altid at udføre en spottest for at sikre, at du er sikker på påføringsmetoden og den endelige visuelle effekt. Producenten kan ikke holdes ansvarlig for forkert brug af produktet. Til store overflader anbefales det at bruge maling fra samme parti. Ellers sammenrøres indholdet af
forskellige beholdere før arbejdet påbegyndes. På grund af begrænsninger i printerteknologi er den påtrykte farve kun vejledende. Eventuel afvigelse i farven kan ikke være grundlag for klager. Efterspørg et farvekort med præcise farver fra din forhandler.

Malearbejdet skal udføres ved temperaturer over 5° C. Undgå direkte sollys på overfladen, der males. Omrør malingen grundigt før brug. Påfør malingen med en blød pensel i krydsbevægelser. Mens der males, udjævn da overfladen ved at flytte overskydende maling (NB! produktet er hurtigttørrende!) Om nødvendigt, når overfladen er tør (efter cirka 3 timer), påfør da endnu et lag med samme påføringsmetode. For at sikre et ensartet udseende uden skygger, påfør da produktet meden spray. Til dette formål skal produktet fortyndes med op til 10% vand og påføres jævnt i et til to lag.

Overfladeforberedelse: Overfladen skal være holdbar, stærk, tør, jævn, fri for støv, klæbemiddel og maling. Frisk puds kan males eter 3-4 ugers modning. Løst materiale og revner skal først repareres og jævnes. Absorberende overflader skal primes f.eks. med Primacol Dekorativ Primer. For at reducere forbruget af malingen anbefales det at male først med Dekobasemaling i samme farve som den endelige maling (se Dekobasemalingens nummer på låget).

Opbevaring: Opbevar ved temperaturer mellem 5° C og 25° C på et tørt sted i den originale, tætlukkede beholder. Beskyt mod frost og direkte sollys.

Sikkerhed: Opbevar udenfor børns rækkevidde. Produktet indeholder en blanding af 5-chloro-2-methyl-2Hisothiazol-3-one og 2-methyl-2H-isothiazol-3-en (3:1). Produktet kan forårsage en allergisk reaktion.

Tekniske data: Kemisk komposition Polymerdisperson, mineral, fillers, hjælpestoffer, pigment, brokader

Farve: Se farvemønster


 

BEMÆRK: Som grundfarve til Mystic skal følgende Dekobase farver benyttes, udover de anbefalede Dekobase farver, kan man også blande farverne på egen hånd. kontakt personalet for rådgivning.

Mystic Moon - Dekobase Abyss D08

Mystic Stardust - Dekobase Dust D06

Mystic Meteor - Dekobase Lavender D15

Mystic Comet - Dekobase Blueberry D14

Mystic Orbit - Dekobase Cinnamon D10

Mystic Galaxy - Dekobase Cappocino D07

Mystic Hypernova - Dekobase Strawberry D12

Mystic Universe - Dekobase Mist D05


 

Lugt: Mild, karakteristisk pH 7,5-8,5

Tæthed: 1,1-1,2 g/cm

Berøringstør: 1-2 timer

Totaltørretid: 12 timer

Antal lag: 2 Påføring af andet lag efter 2-3 timer

Værktøj: Flad pensel

Rengøring af værktøj: Vand med rengøringsmiddel

Opløsning/fortynding: Vand

Dækkeevne: Ca. 12 m²/l

VOC-grænse max. 200 g/l (kat. A/l/FW)200 g/l

Specifikation
Producent Primacol
Bindemiddel Type Akryl Vandbasis Heldækkende
Rækkeevne 12 m2 pr. liter
Leverandørs varenummer 016302
Varenummer PRIMYST
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Mystic Glimmermaling
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk