Primacol Mystic - Galaxy - 1L
Primacol Mystic - Galaxy - 1L

Primacol Mystic - Galaxy - 1L

Tilgængelig
Varenummer
016299

Mystic er en dekorativ maling til indendørs brug. Tusindvis af partikler i malingen skinner og glitrer i lyset og skaber derved en spektakulær visuel effekt på overfladen. Mystic er perfekt til både det moderne og det klassiske interiør. Den vil fuldstændigt ændre et rums udtryk. Produktet er tilgængeligt i en vifte af farver klar
til brug. Mystic-maling er beregnet til maling af overflader af mineral og gipspuds, træ og træbaserede overflader og fiberglastapeter.Downloads:

Farvekort

Special Price 150kr
(Vejl. pris 399,- spar 249,-)
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Mystic Dekorativ maling til indendørs brug

• Effekt som glitrende krystaller
• Nem at bruge
• Lavt VOC-indhold

Beholder: 1 L

Egenskaber: Mystic er en dekorativ maling til indendørs brug. Tusindvis af partikler i malingen skinner og glitrer i lyset og skaber derved en spektakulær visuel effekt på overfladen. Mystic er perfekt til både det moderne og det klassiske interiør. Den vil fuldstændigt ændre et rums udtryk. Produktet er tilgængeligt i en vifte af farver klar
til brug. Mystic-maling er beregnet til maling af overflader af mineral og gipspuds, træ og træbaserede overflader og fiberglastapeter.

Påføring: Vigtigt! Før arbejdet påbegyndes er det vigtigt altid at udføre en spottest for at sikre, at du er sikker på påføringsmetoden og den endelige visuelle effekt. Producenten kan ikke holdes ansvarlig for forkert brug af produktet. Til store overflader anbefales det at bruge maling fra samme parti. Ellers sammenrøres indholdet af
forskellige beholdere før arbejdet påbegyndes. På grund af begrænsninger i printerteknologi er den påtrykte farve kun vejledende. Eventuel afvigelse i farven kan ikke være grundlag for klager. Efterspørg et farvekort med præcise farver fra din forhandler.

Malearbejdet skal udføres ved temperaturer over 5° C. Undgå direkte sollys på overfladen, der males. Omrør malingen grundigt før brug. Påfør malingen med en blød pensel i krydsbevægelser. Mens der males, udjævn da overfladen ved at flytte overskydende maling (NB! produktet er hurtigttørrende!) Om nødvendigt, når overfladen er tør (efter cirka 3 timer), påfør da endnu et lag med samme påføringsmetode. For at sikre et ensartet udseende uden skygger, påfør da produktet meden spray. Til dette formål skal produktet fortyndes med op til 10% vand og påføres jævnt i et til to lag.

Overfladeforberedelse: Overfladen skal være holdbar, stærk, tør, jævn, fri for støv, klæbemiddel og maling. Frisk puds kan males eter 3-4 ugers modning. Løst materiale og revner skal først repareres og jævnes. Absorberende overflader skal primes f.eks. med Primacol Dekorativ Primer. For at reducere forbruget af malingen anbefales det at male først med Dekobasemaling i samme farve som den endelige maling (se Dekobasemalingens nummer på låget).

Opbevaring: Opbevar ved temperaturer mellem 5° C og 25° C på et tørt sted i den originale, tætlukkede beholder. Beskyt mod frost og direkte sollys.

Sikkerhed: Opbevar udenfor børns rækkevidde. Produktet indeholder en blanding af 5-chloro-2-methyl-2Hisothiazol-3-one og 2-methyl-2H-isothiazol-3-en (3:1). Produktet kan forårsage en allergisk reaktion.

Tekniske data: Kemisk komposition Polymerdisperson, mineral, fillers, hjælpestoffer, pigment, brokader

Farve: Se farvemønster

Lugt: Mild, karakteristisk pH 7,5-8,5

Tæthed: 1,1-1,2 g/cm

Berøringstør: 1-2 timer

Totaltørretid: 12 timer

Antal lag: 2 Påføring af andet lag efter 2-3 timer

Værktøj: Flad pensel

Rengøring af værktøj: Vand med rengøringsmiddel

Opløsning/fortynding: Vand

Dækkeevne: Ca. 12 m²/l

VOC-grænse max. 200 g/l (kat. A/l/FW)200 g/l

Specifikation
Producent Primacol
EAN 13 5906725250001
Farve Galaxy
Bindemiddel Type Akryl Vandbasis Heldækkende
Rækkeevne 12 m2 pr. liter
Leverandørs varenummer 016299
Varenummer 016299
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Mystic - Galaxy - 1L
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk