Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Primacol - Let´s Shine - Glimmermaling til lofter & vægge

Primacol - Let´s Shine - Glimmermaling til lofter & vægge

Flere visninger

Primacol - Let´s Shine - Glimmermaling til lofter & vægge

Let´s Shine malingen fra Primacol, tager dine vægge og indretning op på nye niveauer! Ønsker du en vægfarve med flotte effekter som glimrer som en stjernehimmel? Så er Let´s Shine et oplagt og unikt valg. Ved iblanding af de smuke sølvpartikler styrer du helt selv hvor meget eller hvor lidt, af den smukke effekt du ønsker at vise. Udover at give ekstra liv til farverne, er Let´s Shine glimmermaling også vaskbar og dækker fantastisk. 

Downloads:

Farvekort

Pris: 479,00 DKK

Specialpris 359,25 DKK

Nulstil valg

* Skal udfyldes

Pris: 479,00 DKK

Specialpris 359,25 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Primacol Dekorativ Let’s Shine Dekorativ maling med glitter

• Satinmaling
• Til vægge og lofter
• Vandbaseret
• Perfekt dækkeevne

Beholder: 2 L

Egenskaber: Let’s Shine er en dekorativ maling, der glitrer med tusindvis af fine sølvpartikler. Effekten, der opnås, er meget subtilt og intensiveres med styrken af lys. Produktet er til indendørs vægge og lofter. Den er karakteriseret ved god vaskbarhed og perfekt dækkeevne. Malingen kan bruges til mineral- og gipspuds, gipsplader, mursten, træ og trælignende overflader så vel som glastekstiltapet.

Påføring: Grundet printerteknologiens begrænsninger er den præsenterede farve kun anvisende. Fravigelser i farven kan ikke være grundlag for klager. Bed om et farvekort hos din forhandler. Udfør altid en spottest, før du påbegynder det endelige arbejde, så du er fortrolig med arbejdsmetoden. Til større arbejder anbefales det at bruge produkter fra samme parti. Forbered malingen grundigt før brug. Åbn beholderen og omrør indholdet grundigt. Tilføj indholdet fra glitterpakken til malingen. Omrør igen grundigt, men forsigtigt. Benyt ikke en automatisk røremaskine. Benyt en manuel mikser for at distribuere glitteret jævnt i hele malingen. Vigtigt! Planlæg dit arbejde grundigt for at opbruge al malingen indenfor 24 timer. Ellers er det muligt, at glittereffekten er mindre synlig. Malearbejdet skal udføres ved temperaturer over 5° C. Undgå direkte sollys på overfladen, der males. Mal loftet fra vinduesiden og bevæg dig mod midten af rummet i retning mod sollyset. Begynd med at male de steder, der er svært tilgængelige (f.eks. omkring radiatorer) og hjørner. Mal store områder med en mikrofiberrulle med kort hår (6-8 mm). Spred malingen ved at lave vertikale bevægelser (op og ned). Færdiggør malearbejdet af hver sektion af overfladen ved konstant at bevæge rullen i samme retning. Saml sektioner ved at male vådt på vådt. Stop ikke medarbejdet, når det er påbegyndt. Lav ikke rettelser, mens malingen er halvtør. Påfør rigeligt med maling på rullen og fordel det jævnt og forsigtigt. Det er vigtigt ikke atmale med en
tør rulle. Lav ikke lokale forbedringer, når malingen er tør. Det kan blive nødvendigt at påføre endnu et lag maling afhængigt af overfladen og den valgte farve. Påfør det andet lag, når det første er tørt (3-4 timer). Udluft rummet under og efter malearbejdet, indtil al lugt er væk. Malingen opnår sin fulde styrke og vaskbarhed efter 28 dage.

Overfladeforberedelse: Overfladen, der skal males, skal være glat, stabil, ren, tør og jævn. Frisk puds kan males efter fire ugers modning. Fjern løse lag af maling. Rester af gammel farve skal fjernes, og overfladen skal renses med vand. Rengør emulsionmaling med vand og rengøring. Udjævn huller, gnid og fjern støv. Det anbefales at styrke
absorberende overflader med primeremulsion eller maling.

Opbevaring: Opbevar i den originale, tætlukkede beholder ved temperaturer mellem 5° C og 25° C. Beskyt mod direkte sollys.

Farve: Se paletten

Lugt: Let, karakteristisk

pH: 7,5 – 8,5

Tæthed: 1,3 – 1,4 g/cm³

Berøringstør: 1 – 2 timer

Totaltørretid: 12 timer

Andet lag: 3 – 4 timer

Værktøj: Rulle, pensel

Rengøring af værktøj: Vand

Fortynding: Vand

Dækkeevne ved et lag: 7,5 m²/L

VOC-grænse: < 200 g/l (kat. A/l/WB)

Holdbarhed: Se beholderen

Yderligere information

Yderligere information

Producent Primacol
Varenummer PRILS