Primacol Krakeleringseffekt

Primacol Krakeleringseffekt

Flere visninger

Primacol Krakeleringseffekt

Krakeleringsmaling med effekt Denne maling skaber den naturlige krakeleringseffekt. Den giver smukke, dekorative muligheder både med krakeleringsstørrelse og form. Krakeleringsmalingen kan bruges på hele overflader eller mindre områder efter eget valg.

259,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Ved hjælp af krakeleringseffektmaling kan du opnå effekt som krakeleret og afskallende maling som får overfladen til at se fornem ud. Der er mange muligheder for at skabe forskellige effekter. Den kan bruges med vandbaseret maling. Vi anbefaler Dekobasemaling.

Egenskaber: Krakeleringseffektmaling er et produkt klar til brug. Den er baseret på vandopløselige polymers af høj kvalitet. Med brug af kontrastfarver og farveskema kan man skabe krakeleringer i to farver. Nem at påføre, uden giftstoffer og med mange effekt muligheder kan malingen bruges af både gør det selv-folk og professionelle.

Tekniske data:

Udseende: Væske

Farve: transparent emulsion

Lugt: mild, specifik pH: 5,5-6,5

Tæthed: 1,00 g/cm3

Rengøring af værktøj: Varmt vand med rengøringsmiddel

Opløsning: Vand

Dækkeevne: 5 - 8 m2/liter

Totaltørretid: 10 – 12 timer

Påføring: Overfladen skal være renset og affedtet og behandlet med primer. Når den er tør, brug en rulle eller pensel til at påføre laglak i samme retning. Malingen kan bruges på hele fladen eller dele af de. Efter mindst fire timer, men ikke mere end 12, skal hele fladen dækkes med en maling i en anden farve end primeren (kontrast). Krakeleringen ses hurtigt herefter. Som primer og toplag kan vi anbefales Dekobase farvet med Collorix eller Kolorant. Størrelsen på krakeleringerne afhænger af tykkelsen
af laklaget og tykkelsen af toplaget. For at få små krakeleringer påføres et tyndt lag lak og maling. Og for store krakeleringer, stik modsat. Formen og størrelsen af krakeleringerne afhænger og så af redskabet, der bruges. For at krakeleringerne bliver synlige, skal de to slags maling være i kontrast. For lyse krakeleringer skal lagmalingen være lys og for mørke mørk. OBS! Den endelige effekt afhænger af mange faktorer som lagtykkelse, påføringsteknik og maling. Test det på et lille område før det endelige arbejde.

Opbevaring: Opbevar ved 5 - 30° C i en tætlukket, original beholder på et tørt sted. Udsæt ikke for direkte sollys. Beskyt mod frost. Udløbsdato er 24 måneder fra produktionsdato.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Primacol
EAN 13 1313131313
Leverandørs varenummer 013761
Varenummer 013761