Primacol Japansk Tapet
Primacol Japansk Tapet Primacol Japansk Tapet Primacol Japansk Tapet Primacol Japansk Tapet Primacol Japansk Tapet Primacol Japansk Tapet Primacol Japansk Tapet

Primacol Japansk Tapet

Tilgængelig
Varenummer
PRIJAPANSK

Japansk Tapet

Primacol® Dekorativ
Japansk Tapet

Den japanske tapet er beregnet til indendørs dekoration. Tapeten kan skabe et sofistikeret og elegant dekorativt lag med mønsterstruktur. Produktet er flammehæmmende samtidigt med, at det udbedrer fejl på væggen, forbedrer akustikken og isoleringen. Japansk tapet giver et helt unikt klima i lejligheder, kontorer, konferencerum, restauranter og lign. Det er et miljøvenligt produkt, og det er ekstremt nemt at bruge. Sørg altid for at primeren har hærdet minimum 24 timer, for at undgå at produktet ikke vil hæfte til væggen. NB! Beregn Japansk tapet til 2,5 Km2 pr. spand. Kun professionelle kan få det til at række 3-4 Km2. Produktet findes i mange forskellige farver til enhver kreation.

599,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

PRIMACOL®DEKORATIV PRODUKT

- Japansk puds

- Brandsikkert

- Antistatisk

- Dækker revner

Pakning: 0,720L - 0,950L - 3L. Kontakt butikken, så vi kan hjælpe dig med, at finde den rette mængde til projektet.

Egenskaber: Japansk puds er designet til at dekorere indendørs vægge. Det skaber et elegant mønster med en blød struktur. Japansk puds fungerer fint på irregulære overflader og forbedrer isoleringen. Japansk puds er miljøvenligt. Det er nemt at påføre og nemt at fjerne fra vægge. Det er ikke brændbart, drypper ikke og drypper ikke ved ild. Produktet er kendetegnet ved sin gode tilhæftningsevne.

Overfladeforberedelse: Overfladen skal være grundigt rengjort, alle pletter skal fjernes. Overfladens farve må ikke stå i kontrast til pudset. Rester af gammel maling, puds og tapet skal fjernes, og væggen skal vaskes med rengøringsmiddel, skylles med vand og tørres. Brug primeren Base for Japansk Puds og mal væggen med en emulsionmaling. Gamle, men ikke ødelagte overflader, malet med oliemaling skal først ridses ned, vaskes og males med hvid emulsion for at skabe en jævn baggrund
(uden primer). Gammelt tapet skal renses, vaskes grundigt, primes med Base for Japansk Puds og males hvid. Nye vægge uden maling kræver ingen forbehandling. Nye, malede vægge skal males hvide, hvis farven og pudset står i kontrast.

Påføring: ADVARSEL! Der kan være forskel i tonen mellem pakninger. Det anbefales at præparere nok puds til hele arbejdet for at sikre ensartet farve og mønster. Bland evt. pakker sammen til en masse. Put pakkens indhold i en stor, ren plastikbeholder og hæld varmt vand i som beskrevet på pakken. Lad det stå i mindst en time indtil vandet er helt absorberet. Før arbejdet skal massen omrøres grundigt. Pudset kan stå i nogle timer. Det anbefales at dække beholderen med et vådt håndklæde. Pudset kan påføres med hånden eller med en plastikspartel og så spredes med en FiberDekor - rulle. Det påførte lag skal være meget tyndt, 1 - 2 mm. Hvis for meget af massen hænger på rullen, skal rullen renses i varmt vand og det overskydende puds skal renses af. Japansk Puds tørrer på 24 – 48 timer. For at undgå pletter anbefales det
at fremskynde tørringen ved at hæve rummets temperatur. Japansk Puds anbefales ikke til vådrum såsom køkken og badeværelse. I rum, hvor der kan opstå fugtighed, kan den tørre puds behandles med en klar lak. For at fjerne puds skal du væde væggen med varmt vand, vente to timer og så skrabe massen af.

Opbevaring: Opbevar i tætlukket, original beholder ved temperaturer mellem 5 - 35° C på et tørt sted. Undgå sollys. Beskyt mod frost.

Sikkerhed: Opbevar udenfor børns rækkevidde. Beskyt hud og øjne. Ved irritation, vask grundigt med vand og søg læge. Detaljeret information findes i SDS.

Teknisk Information:

Kemisk komposition: Vand, Akrylopløsning

Værktøj: Hånd, plastikspartel, FiberDekor - rulle

Farve/finish: Se farvekortet/mat

Dækkeevne ved 1 lag: 4 m2/kg

Lugt: Mild, specifik

Fortynding: Vand. Tilsæt som skrevet på pakken

Tæthed: 1,3±0,1 g/cm3

Rengøring af værktøj: Vand med rengøringsmiddel

Totaltørretid: 12 - 48 timer

Holdbarhed: Se beholderen

Information: Informationen i dette datablad giver anbefalinger og mulige eksempler. Informationen gives i henhold til vores nuværende viden og erfaring og fratager ikke forbrugeren det ansvar at gøre sine egne tests for at tjekke produktets beskaffenhed i forhold til projektet. Producenten forbeholder sig rettighederne til at ændre denne information uden at oplyse forbrugeren om dette.

Specifikation
Producent Primacol
Varenummer PRIJAPANSK
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Japansk Tapet
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk