Primacol Glasser
Primacol Glasser

Primacol Glasser

Tilgængelig
Varenummer
015103

GLASSER

En spartelmasse til indendørs vægdekoration. Den indeholder specielle små kugler, der skaber den tredimensionelle dybdeeffekt. I den rette vinkel skaber laget en attraktiv glitren og reflekterer lys. God til at kreere mønstre sammen med dekorative skabeloner.

Special Price 74,25 DKK Regular Price 99,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Primacol®dekorativ Glaseringsspartelmasse

Dekorativ spartelmasse baseret på akrylresin. Den giver en tredimensionel effekt med dybde og andre unikke effekter på indendørs vægge. Spartelmassen er en del af Primacols Dekorative serie.

Egenskaber: Glaseringsspartelmasse bruges til dekorativ finish af indendørs vægge. På grund af glasmikrosfæren i dette produkt opnås en tredimensionel effekt af dybde. I den rette vinkel er laget meget effektivt og reflekterer lyset. Glaseringsspartelmassen er ideel til brug med Malerens Skabeloner. Produktet er klar til brug.

Tekniske Data:

Komposition: Vandakryldispersion, glasmikrosfærer

Udseende: Spartelmasse

Farve: Transparent til hvid

Lugt: Mild, specifik

Tørretid: ~5 timer

Rengøring af værktøj: Rent vand med rengøringsmiddel

Opløsning: Vand

Dækkeevne: 1,5 - 2 m2/kg (Afhængig af effekt og teknik.)

Påføring: Glaseringsspartelmasse skal bruges ved temperaturer over 6° C. Overfladen skal være ren og tør. Omrør før brug. Påfør med murske eller spatel, mens du forsigtigt presser og fordeler det jævnt. Du bør undgå striber og påføre et par lag. Glaseringen påføres lidt af gangen. Påfør på hele overfladen eller i områder. Den kan farves med pigment som Primacol Kolorant. OBS! Det endelige resultat afhænger meget af den, der udfører arbejdet, og vi anbefaler derfor, at man altid udfører en test på et mindre område for at se resultatet før arbejdet. Udluft indtil al lugt er væk.

Overfladeforberedelse: Overfladen skal altid være ren, tør og stabil. Fjern skidt og støv.

Sikkerhed:

BHP: Ikke klassificeret som farlig.

Brandfare: Vandbaseret product – ikke brændbart.

Miljø: Ikke klassificeret som farlig.

Opbevaring: Opbevar ved 5 - 30° C i en tætlukket, original beholder på et tørt sted. Udsæt ikke for direkte sollys. Holdbarhed i 24 måneder fra produktionsdato.

Specifikation
Producent Primacol
Leverandørs varenummer 015103
Varenummer 015103
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Glasser
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk