Primacol Glansgivende Voks
Primacol Glansgivende Voks Primacol Glansgivende Voks

Primacol Glansgivende Voks

Tilgængelig
Varenummer
013813

Primacol® Glansgivende Voks

Glaseringsimprægnering til stuk

”Spejleffekt”

 Primacol® Glansgivende voks er beregnet til glasering og beskyttelse af overflader dekoreret med kvalitetsdekoreringsmaterialer: stuk, puds, travertin. Voks på stuk understreger stukkens farve og giver dybde til dets skær; spejleffekt med flere lag. Voks på dekorativt puds beskytter overfladen mod fugt. Det bliver vaskbart og åndbart. Det gulner ikke. Produktet er en del af Primacol® Dekorativ-serien.

249,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Primacol®dekorativ Stukvoks

Stukvoks er baseret på en akryldispersion tilsat voksemulsion og tilsætninger. Den er designet til at polere overflader såsom stuk eller anden dekorativ puds. Brug af voks giver en skinnende overflade som er modstandsdygtig overfor fugt og vask. Specielt anbefalet til vægge med stuk.

Egenskaber: Voks som er påført den dekorative puds beskytter overfladen mod fugt, tillader væggen at ånde og gør den vaskbar. Gør, at væggen ikke gulner.

Udseende: emulsion

Farve: creme

Lugt: mild, specifik

Tæthed: 1g/cm3

Tørretid: 2 – 4 timer

Rengøring af værktøj: Varmt vand med rengøringsmiddel

Opløsningt: Vand

Rækkeevne: 15 - 20 m2/liter

Påføring: Det anbefales at påføre voks på hele overfladen efter 48 timer efter påføring af stuk. Påfør i områder á 0.5 m². Påfør voks med en japansk spatel. Før voksen tørrer, fjern da det overskydende med et blødt materiale såsom filt. Om nødvendigt påfør da to lag, og poler så for at opnå en endnu mere skinnende effekt. Vi anbefaler at polere hele overfladen med en elektrisk maskine. OBS! Afprøv effekten på et mindre område før det endelige arbejde.

Overfladeforberedelse: Overfladen bør være renset for skidt, støv og fedtpletter.

Opbevaring: Opbevar ved 5 - 30° C i den tætlukkede, originale beholder på et tørt sted. Udsæt ikke for direkte sollys. Holdbarhed er 12 måneder fra produktionsdato.


Specifikation
Producent Primacol
Leverandørs varenummer 013813
Varenummer 013813
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Glansgivende Voks
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk