Primacol Fernis
Primacol Fernis

Primacol Fernis

Tilgængelig
Kun %1 tilbage
Varenummer
PRIFERNIS

Primacol® Dekorativ fernis

Dekorativ fernis er en gennemsigtig fernis til imprægnering af overflader med lag af dekorative materialer såsom travertin, Venetiansk puds, dekorativ beton, Anticco spartelmasse og andre produkter fra Primacol® Dekorativ-serien. Fernissen beskytter overfladen og forlænger holdbarheden, øger vaskbarheden og slidstyrken. Dette er et dobbelt-effekt produkt – beskyttende og dekorativt. Det kan bruges uden farve eller farves med Primacol® Kolorant og dermed kan forskellige farver og varianter opnås.

169,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Dekorativ fernis

• Til Travertin, Venetiansk puds, Dekorativ beton

Pakning: 1- 3 liter

Egenskaber: Transparent lak til beskyttelse af overflader dækket med dekorative materialer såsom travertin, venetiansk puds, dekorativ beton, Anticco Strukturspartelmasse og andre produkter fra Primacols Dekorative serie. Lakken beskytter og forbedrer overfladens holdbarhed, vaskbarhed og modstandsdygtighed overfor snavs. Dette er et dobbelteffektprodukt – beskyttende og dekorativt. Det kan bruges uden farve, eller det kan farves med pigment.

Påføring: På en tør overflade af puds, dekorativ spartelmasse eller anden mat struktur, påfør da lakken jævnt med en rulle, pensel eller svamp og distribuer det for at undgå udtværing. VIGTIGT! På nogle overflader kan lak påvirke farvens intensitet og glans. Derfor skal du først udføre en spottest på et område, der ikke ses, så du sikrer,
at du får det ønskede resultat.

Opbevaring: Opbevar i den tætlukkede, originale beholder ved temperaturer mellem 5° og 30° C. Beskyt mod direkte sollys. Beskyt mod frost.

Sikkerhed: Opbevar udenfor børns rækkevidde.

Farve/Form: Farveløs emulsion

Værktøj: Rulle, pensel, svamp

Rækkevidde ved 1 lag: 10 m2/l

Voc - grænse: 20 max g/l (kat. A/a/WB)30 g/l

Opløsning: Vand

Holdbarhed: Se beholderen

Rengøring af værktøj: Varmt vand

Information: Informationen i dette datablad giver anbefalinger og mulige eksempler. Informationen gives i henhold til vores nuværende viden og erfaring og fratager ikke forbrugeren det ansvar at gøre sine egne tests for at tjekke produktets beskaffenhed i forhold til projektet. Producenten forbeholder sig rettighederne til at ændre denne information uden at oplyse forbrugeren om dette.


Specifikation
Producent Primacol
Varenummer PRIFERNIS
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Fernis
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk