Primacol Effecto
Primacol Effecto Primacol Effecto Primacol Effecto Primacol Effecto Primacol Effecto

Primacol Effecto

Tilgængelig
Varenummer
PRIEFFECTO

Effecto er en spartelmasse med en meget distinkt tekstur, der er velegnet til dekoration indendørs. Spartelmassen er meget medgørlig, og den er derfor nem at påføre og skabe en smuk struktur med. På grund af spartelmassens specielle sammensætning opstår der ingen krakeleringer, selv hvis der påføres tykke lag (10 mm eller mere.) Effecto giver smukke dekorative effekter, der kan skabes både i moderne stil og i mere klassiske arrangementer. Spartelmassen imiterer en gammeldags, antik puds. Effecto Spartelmasse kan tones ved at tilsætte Primacol® Kolorant direkte i massen, men kan også males efter påføringen med dekorativ fernis, Kunstnerens metalliske fernis eller Primacol® Dekorativ Pletmaling.

399,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Strukturspartelmasse Effecto

• Plastik

• Ingen revner

• Til de tykkeste strukturer

PAKNING: 7kg 15kg

EGENSKABER: Dette er en dekorativ spartelmasse med en distinkt tekstur til indendørs brug. Den er meget plastisk, nem at påføre og skabe struktur i. På grund af den specielle formel kommer der ingen revner selvom der påføres tykke lag (10 mm eller mere). Når den er tør, lader den væggen ånde. Den giver en smuk, dekorativ effekt både i moderne og retrostil, hvor den imiterer gammel, antik puds. Effecto kan farves ved at tilføje Kolorant direkte i massen, men kan også males med Fernis, Kunstnerens Fernis eller Primacol Dekorativ Pletmaling. Hvis disse produkter benyttes, bliver væggen mere modstandsdygtig overfor slid og skader.

PÅFØRING: Brug Primacols beskyttende primer eller Kontaktprimer på overfladen. Spartelmassen skal omrøres grundigt inden brug. Påfør den med en murske i den ønskede tykkelse og skab strukturen på samme tid. Skab strukturerne, inden massen tørrer. Den endelige overfladetekstur og dækkeevne afhænger af den type værktøj,
der benyttes, tykkelsen af laget og påføringsmetoden. Når den er tør, kan overfladen males med Dekorativ Pletmaling, Kunstnerens Fernis eller Primacol Fernis farvet i den ønskede farve. Når produktet er påført, skal rummet udluftes, indtil al lugt er væk. Rens værktøjet og vask det i varmt vand.

NOTE: Udfør en spottest før det endelige arbejde for at sikre, at resultater bliver som ønsket. Brug spartelmasse fra samme parti til arbejdet. Hvis produkterne kommer fra forskellige partier, skal de først blandes grundigt sammen. Overfladeforberedelse Effecto Spartelmasse kan bruges på cement, cementkalk, gipsplader og malede overflader.
Overfladen skal være fri for skidt og støv, affedtet, jævn, tør, stærk og fri for revner. Fjern gamle rester af maling, tapet og ustabilt puds. Reparer eventuelle revner. Frisk cement og cementkalk skal modnes i mindst fire uger. Før arbejdet, beskyt da overflader som ikke skal behandles. Ved meget absorberende overflader, brug da primer først, og ved overflader, der skal have bedre tilhæftning anbefales Primacol Kontakt Grunt.

OPBEVARING: Opbevar i den tætlukkede, original beholder på et tørt sted ved temperaturer mellem 5 - 30° C. Beskyt mod direkte sollys. Beskyt mod frost.

SIKKERHED: Produktet er ikke brandfarligt. Det er ikke klassificeret som farlig. Sørg for at ventilere rummet godt, mens der males. Opbevar udenfor børns rækkevidde. Detaljeret information findes i SDS.

TEKNISK INFORMATION: Kemisk komposition Opløsning, fillers, fortykkelse, hjælpere.VærktøjGlitterbræt

Farve/finish: Hvid, mat

Dækkeevne: ved et lag 1,5 - 2,5 kg/ m2

Lugt: Mild, karakteristisk

Opløsning: Vand pH 8,0 - 9,0

Rengøring af værktøj: Varmt vand

Tæthed: 1,4 - 1,6 kg/m3 Voc - grænse max g/l (kat. A/a/FW)30g/l

Totaltørretid: 12 - 48 timer. Helt modnet efter 28 dage

Specifikation
Producent Primacol
Varenummer PRIEFFECTO
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Effecto
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk