Primacol Argento, 1 liter
Primacol Argento, 1 liter Primacol Argento, 1 liter Primacol Argento, 1 liter Primacol Argento, 1 liter

Primacol Argento, 1 liter

Tilgængelig
Varenummer
012403

ARGENTO

En speciel dekorativ maling, der giver overflader et moderne, metallisk sølvudseende. Produktet kan bruges som et toplag eller til at opnå specielle dekorative effekter, for eksempel ved gnidning. ARGENTO er designet til maling af vægge og lofter og til dekoration af træelementer, f.eks. statuer, billedrammer etc. Efter tørring er laget vaskbart. Malingen er økologisk, sikker at bruge, miljøvenlig og indeholder ikke opløsningsmidler

375,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

ARGENTO

• Nem påføring
• Vaskbar
• Moderne udseende

Pakning: 1L

Egenskaber: Argento er en speciel dekorativ maling, som giver overfladen et moderne, metallisk sølvudseende. Dette produkt kan bruges som toplag eller til at opnå specielle dekorative effekter, f.eks. gnidning. Argento er designet til at male vægge og lofter med og til dekorativ af trækomponenter (f.eks. statuer, billedrammer, etc.), polys
tyrene strips og andet. Når det er tørt, er det vaskbart. Malingen er økologisk, sikker at bruge for forbruger og miljø og indeholder ikke opløsningsmidler.

Påføring: Argento skal påføres ufortyndet. Bland produktet grundigt før brug. Brug ikke mekanisk omrøring til blandingen, da det kan ødelægge pigmentet. For at opnå et ensartet metallisk dække skal Argento påføres to gange med en rulle. Til andre dekorative effekter kan du bruge al slags dekorativt værktøj (pensler, ruller, strukturruller, svampe, spatler, etc.) og en variation af teknikker (pensling, sløring med svamp, etc.) Udseendet af det endelige lag afhænger meget af, hvilken farve overfladen havde.

Forsigtig: Før det endelige arbejde anbefaler vi, at du altid først udfører en spottest for at lære teknikken at kende og finde ud af, hvordan du opnår det ønskede resultat. Udluft rummet grundigt efter arbejdet, indtil al lugt er forsvundet.

Overfladeforberedelse: Argento kan påføres på puds, beton, gipsplader, overflader af puds og strukturspartelmasse, træ og træbaserede materialer, etc. Når det bruges på lavabsorberende overflader, kan det være nødvendigt at behandle overfladen først for at øge tilhæftningen. Overfladen skal være ren, tør, affedtet og stabil. Fjern snavs, støv, rester af gammel behandling og afskalninger. Ved nye pudsvægge skal de modnes 3 - 4 uger, før de kan behandles med dekorative lag. Ved absorberende overflader skal de først primes med Primacol Dekorativ Primer.

Opbevaring: Opbevar produktet ved temperaturer mellem 5 - 25° C på et tørt sted i den originale, tætlukkede beholder. Beskyt mod frost og direkte sollys. Opbevar udenfor børns rækkevidde.

Sikkerhed: Opbevar udenfor børns rækkevidde.

Kemisk komposition: Vand, akryldispersion, pigmenter, hjælpestoffer

Arbejdstemperatur: >6 oC

Farve/finish: Tæt emulsion, sølv

VOC-grænse: Mindre end 10g/l (Cat. A/b/FW) 100g/l

Lugt: Let, karakteristisk

Fortynding: Vand

pH: 7 - 8

Dækkeevne ved et lag: 17 m2/ l (afhængigt af overfladens absorbering)

Dækkeevne: 1,1 - 1,2 g/cm³

Værktøj: Rulle, pensel, svamp

Antal lag: 2

Rengøring af værktøj: Vand med rengøringsmiddel

Påføring af andet lag: 2 - 3 timer

Holdbarhed: Se beholder

Totaltørretid: 24 timer

Information: Informationen i dette datablad giver anbefalinger og mulige eksempler. Informationen gives i henhold til vores nuværende viden og erfaring og fratager ikke forbrugeren det ansvar at gøre sine egne tests for at tjekke produktets beskaffenhed i forhold til projektet.Producenten forbeholder sig rettighederne til at ændre denne information uden at oplyse forbrugeren om dette.

Specifikation
Producent Primacol
Leverandørs varenummer 012403
Varenummer 012403
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Argento, 1 liter
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk