Primacol Anticco
Primacol Anticco Primacol Anticco Primacol Anticco Primacol Anticco Primacol Anticco

Primacol Anticco

Tilgængelig
Varenummer
PRIANTICCO

Anticco er en speciel spartelmasse, der er meget medgørlig, og derfor nem at påføre og designe med ved hjælp af forskellige redskaber. Anticco spartelmassen skaber en unik, smuk og ru overflade og er dermed perfekt til at skabe en klassisk middelhavsstil indendørs.

Anticco unikke udseende skaber overflader som imiterer sandsten eller gamle vægge samt mange andre unikke dekorative effekter. Effekten kan sammensættes med andre specielle effekter fra Primacols Dekorativ-serie, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser.

Når Anticco er tør, skabes en holdbar og slidstærk overflade, som væggen kan ånde igennem.

109,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Indendørs spartelmasse med en fin struktureret kornstørrelse. Den er meget formelig, nem at påføre og forme strukturer med. Påføring af Anticco giver dig mange originale strukturer og attraktive dekorative effekter. Spartelmasse er et basisstrukturelement i Primacols dekorative serie, som består af fernis, farver, lak og beskyttende primer.

Egenskaber: Denne spartelmasse er meget formelig og nem at påføre. Det gør det nemt at lave strukturer. Den er designet til at skabe indendørs effekter. Den er komfortabel at arbejde med med alle slags dekorative værktøjer. Anticco lader væggen ånde, gør den mere holdbar og modstandsdygtig overfor ridser.Tekniske data: Komposition: Vandakrylopløsning, fillers

Udseende: Spartelmasse

Farve: Blålig, hvid efter tørring

Lugt: mild, specifik

Berøringstør: ~2 timer (Afhængigt af effekttypen)

Andet lag: efter 4 - 12 timer

Totaltørretid: 5 dage, afhængigt af lagets tykkelse og omgivelserne

Rengøring: Varmt vand med rengøringsmiddel

Rengøringsmiddel: Vand

Dækkeevne: 0,5 m2/kg

Brug: Anticco er beregnet til brug på gipsplader, beton, gamle (men ikke krakelerede) lag af maling og puds. Spartelmassen skal påføres med en murske eller en flad pensel. Spartelmassen kan fortyndes med vand afhængigt af den ønskede effekt (op til ½ liter vand pr. 15 kg. spartelmasse.) Lagtykkelse bør ikke overstige 2 mm. Våde spartelmasselag kan give den ønskede struktur ved hjælp af ruller, pensler eller andre værktøjer til dekoration. OBS! Afprøv effekten på et mindre område før selve arbejdet.

Overfladeforberedelse: Overfladen skal være forberedt – renset for skidt og støv og fedtpletter fjernet. Rester af maling og løs puds skal fjernes. Frisk cement og cementkalk skal modnes i mindst fire uger. Beskyttende primer anbefales på overfladen.

Opbevaring: Opbevar ved 5 – 30° C i den originale, tætlukkede beholder på et tørt sted. Beskyt mod sollys. Holdbar i 12 måneder fra produktionsdato.

Specifikation
Producent Primacol
Varenummer PRIANTICCO
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Primacol Anticco
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk