Siden er under ombygning, og det er desværre ikke muligt at bestille varer.Vi er snarrest tilbage. Med venlig hilsen Farveland-Butikken.dk .

Siden er under ombygning, og det er desværre ikke muligt at bestille varer. Vi er snarest tilbage ☺ Med venlig hilsen Farveland-Butikken.dk

Velkommen til Nordsjö Idé & Design

- i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg og Struer

Nordsjö Idé & Design er en del af Akzo Nobel-koncernen, der har produceret maling til professionelle i over 100 år. Med Nordsjö Idé & Design-kæden er de professionelle produkter nu blevet tilgængelige også for private.

- Vores virksomhed, der rummer fem butikker, begyndte imidlertid, da Linda og Lars Villadsen i 1987 overtog Østedgaards Malerforretning i Vrå. Forretningen udviklede sig hurtigt, og med tiden drev parret en række butikker i Nordjylland, forklarer de nuværende ejere, Kent Langthjem Jørgensen og Thomas Bang Nielsen, der er uddannet henholdsvis farvehandler og købmand.

Farvehandler og købmand

Kent Langthjem Jørgensen blev ansat i 2003 som elev, mens Thomas Bang Nielsen blev ansat året efter med henblik på at blive en del af ejerskabet. I 2011 købte de to sig ind i firmaet, og fra den 1. januar 2016 overtog de virksomheden som et led i et glidende generationsskifte.

I en årrække var butikkerne en del af Sadolin Farveland, men den 1. januar 2015 blev Sadolin skiftet ud med Nordsjö Idé & Design, og butikken på Frederikshavnsvej i Hjørring var en af de første, der skiftede skiltet på facaden ud. I dag tæller Nordsjö Idé & Design foreløbig 28 butikker i Danmark.

Bredere sortiment

- Som Nordsjö Idé & Design har vi fået et meget bredere sortiment i maling, træbeskyttelse mv. Vi har fået adgang til en lang række norske og svenske produkter, og med 227 butikker i hele Skandinavien har vi naturligvis en stor gennemslagskraft hos producenter og leverandører, påpeger Kent Langthjem Jørgensen og Thomas Bang Nielsen, der står i spidsen for en stab på 20 dygtige og engagerede medarbejdere.

Inspiration

Som en del af Nordsjö Idé & Design har butikkerne fået ny indretning med udgangspunkt i at inspirere kunderne. Udvalget er ikke begrænset til Nordsjös egne produkter, men fælles for alle leverandører er, at de holder et meget højt kvalitetsniveau.

Rådgivning er en af kernekompetencerne hos Nordsjö Idé & Design, hvor Idé står for inspiration og gode råd, mens Design dækker over, at butikkerne til stadighed tilbyder kunderne de nyeste og de bedste muligheder til hjemmet.

Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og  hos Farveland-Butikken.dk – del af Nordsjö Idé & Design og det tidligere Sadolin Farveland

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter og f.eks. Tarkett Grøn Gulvvaskemiddel mv.

Farveland Butikken er leverandør af  maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter.

Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray. 

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling. Black Friday maling