Velkommen til Nordsjö Idé & Design

- i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg og Struer

Nordsjö Idé & Design er en del af Akzo Nobel-koncernen, der har produceret maling til professionelle i over 100 år. Med Nordsjö Idé & Design-kæden er de professionelle produkter nu blevet tilgængelige også for private.

- Vores virksomhed, der rummer fem butikker, begyndte imidlertid, da Linda og Lars Villadsen i 1987 overtog Østedgaards Malerforretning i Vrå. Forretningen udviklede sig hurtigt, og med tiden drev parret en række butikker i Nordjylland, forklarer de nuværende ejere, Kent Langthjem Jørgensen og Thomas Bang Nielsen, der er uddannet henholdsvis farvehandler og købmand.

Farvehandler og købmand

Kent Langthjem Jørgensen blev ansat i 2003 som elev, mens Thomas Bang Nielsen blev ansat året efter med henblik på at blive en del af ejerskabet. I 2011 købte de to sig ind i firmaet, og fra den 1. januar 2016 overtog de virksomheden som et led i et glidende generationsskifte, hvor Lars Villadsen stadig er tilknyttet butikken i Sjællandsgade i Aalborg.

I en årrække var butikkerne en del af Sadolin Farveland, men den 1. januar 2015 blev Sadolin skiftet ud med Nordsjö Idé & Design, og butikken på Frederikshavnsvej i Hjørring var en af de første, der skiftede skiltet på facaden ud. I dag tæller Nordsjö Idé & Design foreløbig 28 butikker i Danmark.

Bredere sortiment

- Som Nordsjö Idé & Design har vi fået et meget bredere sortiment. Vi har fået adgang til en lang række norske og svenske produkter, og med 227 butikker i hele Skandinavien har vi naturligvis en stor gennemslagskraft hos producenter og leverandører, påpeger Kent Langthjem Jørgensen og Thomas Bang Nielsen, der står i spidsen for en stab på 20 dygtige og engagerede medarbejdere.

Inspiration

Som en del af Nordsjö Idé & Design har butikkerne fået ny indretning med udgangspunkt i at inspirere kunderne. Udvalget er ikke begrænset til Nordsjös egne produkter, men fælles for alle leverandører er, at de holder et meget højt kvalitetsniveau.

Rådgivning er en af kernekompetencerne hos Nordsjö Idé & Design, hvor Idé står for inspiration og gode råd, mens Design dækker over, at butikkerne til stadighed tilbyder kunderne de nyeste og de bedste muligheder til hjemmet.