Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Tapetværktøj

Tapetværktøj der vil gøre arbejdet med tapet nemmere og hurtigere. Værktøjet er af bedste kvalitet og anbefalet af folk i tapetfaget.

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Tapetværktøj

 

Skal du tapetsere, og vil du gerne have det bedst mulige resultat? Farveland butikken har et godt udvalg af tapetværktøj, der vil gøre arbejdet med tapetet nemmere og hurtigere. Værktøjet er af bedste kvalitet og anbefalet af folk i tapetfaget.

 

Vi kan tilbyde dig værktøj til, når du fx skal fjerne gammelt tapet og sætte nyt op. Farveland tryksprøjten kan bruges til påføring af tapetopløser, men også til påføring af algerens, fliserens eller ukrudtsmiddel. Derudover finder du rullesæt til tapetlim og tapetlineal, der er velegnet til tilpasning af tapetet.

 

Vi har også flere tapetstrippere, der gør det nemmere at skrabe den gamle tapet af væggen end ved brug af spartel. Kig fx på Tapetstripperen fra Allway, der er en god, solid skraber med knivskarpt blad.

 

I Farveland butikkens online shop finder du mere information under hvert produkt. Men vi rådgiver dig gerne mere om produkterne. Det er en del af vores gode service.

Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og  hos Farveland-Butikken.dk – del af det tidligere Sadolin Farveland

Farveland Butikken er leverandør af  maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter.

Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du maling til møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling