Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Spartler

Her finder du alt i spartler, feks. sandspartler, japan/auto spartler, kitteknive og meget mere.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Spartler

 

Skal du bruge en kvalitets-spartel? Hos Farveland butikken får du et bredt udvalg af spartler i bedste kvalitet og til en fornuftig pris. Vi kan fx tilbyde sandspartler, Japan/auto spartler, kitteknive og meget mere. Vi har spartler til både store og små opgaver.

 

Er det en spartel, der skal bruges til spartling af større områder, kan du med fordel vælge en lidt bredere spartel. Hvis det er en opgave, der strækker sig over længere tid, er det en fordel at vælge en spartel med hul til tommelfingeren for et godt greb. Det mindsker træthed og overbelastning.

 

Kig i shoppen. Vi har flere forskellige spartler, som desuden fås i størrelser fra 3 cm. Og helt op til 60 cm. i bredden.

 

Vælg en god kvalitets-spartel. Det kan godt betale sig. Under hvert produkt kan du læse nærmere og se, hvilke størrelser du kan vælge i mellem.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling