Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Pensler

Her finder du alt hvad du har behov for indenfor pensler

Sorter faldende

21 vare(r)

Sorter faldende

21 vare(r)

Pensler

 

Skal du male og mangler pensler? Vi kan fx tilbyde Spekter Prof ovalpensler, der er velegnede til traditionelle malinger og lakker. Eller Spekter Radiator pensel, som har et kort skaft, er vinklet og er velegnet til måde olie- og vandbaseret maling og lak.

 

Vi har også en såkaldt Modler, som er en pensel med en tynd række børster, det gør den ideel til efterstrygning for at glatte maling og lak ud. Den er perfekt til lakering af møbler, døre og andre glatte flader. En Modler kan bruges med alle typer maling og lak, men er især velegnet til vandige produkter.

 Tildligere del af Sadolin Farveland.

Hos Farveland butikken kan vi rådgive dig om dit valg af værktøj, og du kan købe en stor variation af de gode mærker til hurtig levering. Bestil i shoppen, og ring, hvis du vil vide mere. Under hvert produkt er der uddybende information, som vejleder dig i, hvordan du skal bruge produktet.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling

Se også vores gode tilbud på malersprøjter, girafsliber, Festool elværktøj, tapetafdamper mv.