Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Knive & Sakse

Her finder du alt inden for skære og klippeværktøj

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Knive & sakse


Har du brug for knive og sakse i kvalitet? Få flotte kanter på fx tapet, der skal skæres af. I Farveland butikkens online shop kan du få den kniv eller saks, du har brug for.

 

Vi fører blandt andet en rigtig god og stabil Spekter saks, der holder sig skarp længe. Det kan godt betale sig at købe en kvalitetssaks, som du kan have glæde af længe.

 

Du kan også få en orange hobbykniv fra Spekter, der er meget holdbar og med udskiftelig klinge. Prisen er aldeles overkommelig, og du kan købe ekstra knivblade til både stor og lille klinge. Knivbladene passer til alle slags hobbyknive, der bruger standard størrelse knivblad, og hver pakke indeholder 10 nye knivblade.

 

Kig i shoppen, og se, hvad vi kan tilbyde dig af knive og sakse fra Spekter.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv. Vi fører produkter i høj kvalitet, og har altid et godt tilbud på maling til dig, både god billig maling og maling i professionel kvalitet.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling