Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Tape

Her finder du Malertape, Uv Tape, samt mange spændende special tapes.

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Tape produkter

 

Har du brug for malertape, afdækningspapir eller afdækningstape? Så kan vi hjælpe dig med nogle gode tape produkter til dit arbejde. Vi har blandt andet afdækningspapir med tape til hurtig og nem afdækning i form af Quick masking, der er afdækningspapir påført tape, så der kan dækkes af hurtigt og nemt inden malerarbejde.

 

Vi har naturligvis også traditionel afdækningstape til afdækning ved malerarbejde. Rullen er på 50 meter, så der er rigeligt at arbejde med.

 

Vi har desuden Tesa Professional Precision Mask 4334 tape, der er en afdækningstape specielt udviklet til afdækning, hvor det er nødvendigt med lidt mere end normal afdækning. Den er god, når det er nødvendigt, at afdækningstapen sidder i en længere periode – helt op til 5 måneder. Den giver en skarp kant uden, at der kommer maling ind under tapen. Den hæfter på de fleste overflader, herunder maling, glas, aluminium, plast og træ uden at efterlade limrester.

 Tildligere del af Sadolin Farveland. Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

Under produkterne i shoppen finder du flere informationer, så du bedre kan vælge.