Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Spraymaling

Her finder du et stort udvalg i spray, autolak, industrilak, radiator spray, og hobby spray

Sorter faldende

20 vare(r)

Sorter faldende

20 vare(r)

Køb spraymaling online

Hos Farveland-Butikken finder du et stort udvalg af forskelligt spraymaling fra blandt andet Motip. Spraymaling er en nem og effektiv måde at male større eller mindre overflader, og med spraymaling fra Farveland-Butikken er du sikret den bedste kvalitet til fornuftige priser.

Hvad end dit projekt er, så kan du hos farveland finde en spraymaling til netop dine behov. Vi har spraymaling til både radiatorer, biler og overflader med høje temperaturer.

Spraymalingen fra Motip er i høj kvalitet, og du er sikret et produkt, som kan holde i mange år.

Slidstærk spraymaling fra Motip

Hvis din radiators udseende skal fornys, så har vi den populære radiatorspray fra Motip. Sprayen kan bruges til både reparation eller heldækning af både radiator og varmerørene omkring. Sprayen har en god fyldeegenskab og dækker områderne rigtig godt. Du kan blandt andet få Motips radiatorspray i knækket hvid og i grå. Malingen er varmebestandig, hvilket betyder, at malingen ikke vil gulne over tid.

Derudover finder du også Motips Industrial Ral Spray, som er en hurtigtørrende spraymaling i høj kvalitet. Den akrylbaserede spraymaling kan både sprøjtes på behandlede og ubehandlede overflade. Om du skal male på træ, metal eller glas, så går du ikke galt i byen med Motips Industrial Ral spraymaling. Malingen har en utrolig god dækkeevne, og den er slidstærk over for både vind og vejr.

Vi sælger også dysesæt fra Motip, som passer til spraydåserne fra samme mærke. Dyserne kommer i forskellig bredder af spredning, så du nemt kan spraymale større områder hurtigt. Dertil følger der også en dyse med justerbar dysespids med.

 

Har du spørgsmål til spraymalingen fra Motip?

Har du spørgsmål til de forskellige typer spraymaling, kan du kontakte os på tlf. 98 42 12 00. Vi står klar til at rådgive dig, hvis du mangler hjælp til dit næste projekt. Vi har en stor viden inden for al slags maling, og det gælder også de forskellige spraydåser.